Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Αναβάλλεται ο γάμος του, αν η Εθνική περάσει στους “8” του Μουντιάλ!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του, Ξανθή Σταμουλάκη είχε προγραμματίσει να ανέβει στις 5 Ιουλίου ο Σωκρτάτης Παπασταθόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Ελλάδος, όμως φαίνεται πως θα αναγκαστεί να αναβάλλει το γάμο του, αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νικήσει την Κυριακή την Κόστα Ρίκα και περάσει στη φάση των “8” του Μουντιάλ.
Ο γάμος του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για τις 5 Ιουλίου στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Cape Sounio με κουμπάρο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την σύζυγό του, Ιωάννα.

/

Ωστόσο, η πρόκριση της Ελλάδας στους 16 και το ενδεχόμενο να περάσουμε στους 8 αν κερδίσουμε την Κόστα Ρίκα, τινάζει στον αέρα τα σχέδιά του, αφού σε αυτήν την περίπτωση η Εθνική Ελλάδος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Σαλβαδόρ το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία – Μεξικό στις 11 το βράδυ, της ίδιας μέρας.
Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι η επιλογή της ημερομηνίας του γάμου ήταν παρακινδυνευμένη, αλλά το πολύ πιεσμένο πρόγραμμα του αθλητή δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προγραμμάτισε να παντρευτεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του άδειας, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με το σύλλογό του, τη γερμανική Ντόρτμουντ, διότι δεν υπήρχε άλλη κενή ημερομηνία, πιστεύοντας πως και η Εθνική ήταν αρκετά δύσκολο να προχωρήσει τόσο πολύ στο Μουντιάλ.
Το σίγουρο, όμως, είναι πως τόσο ο Σωκράτης όσο και η αγαπημένη του έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην πορεία της Εθνικής και δεν τους ενοχλεί να μεταφέρουν λίγες μέρες αργότερα το γάμο τους.

/

Το love story και η κορούλα του ζευγαριού

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η Ξανθή Σταμουλάκη γνωρίστηκαν το 2006 στο Βόλο, εκεί όπου ο 18χρονος τότε ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην τοπική Νίκη ως δανεικός από την ΑΕΚ. Μέλος του τεχνικού τιμ της βολιώτικης ομάδας ήταν ο πατέρας της Ξανθής.
Η σχέση τους άντεξε παρά τις δυσκολίες. Μετά από το “αγροτικό” του στο Βόλο, ο Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην ΑΕΚ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του εκτόξευσαν την καριέρα του. Το αποτέλεσμα ήταν κατ’ αρχήν να πάρει μετεγγραφή στην ιταλική Τζένοα και στη συνέχεια στη γερμανική Βέρντερ Βρέμης. Σήμερα συνεχίζει να αγωνίζεται στη Γερμανία, αλλά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.
Η Ξανθή σπούδαζε γεωπόνος στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, όμως γρήγορα συναντήθηκε με τον αγαπημένο της στην Ιταλία, όπου μετοίκησε για το μεταπτυχιακό της. Το ζευγάρι έκτοτε όχι μόνο παραμένει αχώριστο, αλλά έχει αποκτήσει και μία κορούλα τεσσάρων μηνών. Μάλιστα στην επίσημη σελίδα του ποδοσφαιριστή είχαν ανέβει και δυο τρυφερές φωτογραφίες από δώρα που είχαν σταλεί στο ζευγάρι για τη γέννηση της μικρής του.

/

/

Read More

And More