Eλ. Παπαβασιλείου για τον πρώην της: Μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια , τώρα όμως δεν είμαστε μαζί!

Η Έλενα Παπαβασιλείού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό mou και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της αλλά και για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού.

Για την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή που βρίσκεται φέτος σε σχέη με την περσινή

Νιώθω πολύ απελευθερωμένη φέτος γιατί ήμουνα πολύ εγκλωβισμένη όχι από τους γύρω μου. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και νομίζω ότι γίνομαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Ήμουν φοβισμένη πολύ πέρυσι και με είχε πιάσει μια δεύτερη εφηβεία. Φέτος βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.”

“Όταν κόπηκε η εκπομπή Πάνω στην Ώρα στεναχωρήθηκα . Υπάρχει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά και με πολύ περισσότερα “γαλόνια” από μένα… Δεν το είδα ότι στο Μες στην Καλή Χαρά μιλάω λιγότερο. Θεωρώ ότι κερδίζω και από αυτήν την εκπομπή πράγματα.”
“Έχει την ενέργεια ενός παιδιού, είναι κυρία στις συνεργασίες της και είναι μια φτασμένη παρουσιάστρια ” ήταν οι τρεις χαρακτηρισμοί που είπε για τη Ναταλία, όταν της το ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας.
Όσο για την Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε: “Δεν έχω συγκρίνει ποτέ τον εαυτό μου με την Σίσσυ Χρηστίδου, βλέπω τι κάνω εγώ.”

Για την σχέση της που τελείωσε
“Είμαι πολύ ήρεμη στα προσωπικά μου. Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για μένα και δεν ήξερα να θα έχω δουλειά. Έτσι είπα να διασκεδάσω με φίλους και φίλες. Εκεί προέκυψε… η σχέση. Μόνο τα καλύτερα έχω να σκεφτώ για αυτήν την σχέση. Μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια όλο αυτό. Τώρα όμως δεν είμαστε μαζί. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Ξεκίνησε και τελείωσε καλά.”
Για τον γάμο
“Κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να κάνω κι εγώ την δική μου οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γεννιέται από μια πολύ ωραία σχέση. Πάντως κάποια στιγμή στην ζωή της σκέφτηκε μήπως ήταν αυτός… ο κατάλληλος αλλά τελικά, όπως τόνισε, δεν ήταν.”

Δες το βίντεο που μιλάει για τη Ναταλία και τη συνεργασία τους

Read More

And More