Ε. Παπαβασιλείου: “Δεν σε κρατά κανείς στην τηλεόραση, μόνο επειδή είσαι ωραία!”

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την τηλεόραση μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam” και αποκάλυψε πως νιώθει αμηχανία όταν την αποκαλούν “καυτό κορμί”.
Για ποιον λόγο τηρείς σιγήν ιχθύος για την προσωπική σου ζωή;
“Η δημοσιότητα μιας σχέσης την κάνει ευάλωτη. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως δεν χρειάζεται ούτε να κρύβεσαι, ούτε να διαφημίζεσαι. Ιδανικά θέλω απλά να ζω όσο πιο φυσιολογικά μπορώ. Ως χαρακτήρας πάντως είμαι πιο κλειστός άνθρωπος”.
Οπότε να υποθέσω ότι δεν θα ακολουθούσες τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου που ποστάρει φωτογραφίες στο twitter και κυκλοφορεί δημόσια από την πρώτη στιγμή με τον σύντροφό της;
“Δεν μου αρέσει να σχολιάζω ή να κρίνω τις ζωές των άλλων. Το σίγουρο που θέλουμε όλοι είναι να είμαστε ευτυχισμένοι. Όταν λοιπόν κάποιος ερωτεύεται, είναι απόλυτο δικαίωμά του είτε να το κρατήσει και να ζει μονάχα με τον άνθρωπό του, είτε να θέλει να μοιραστεί τη χαρά του με όλον τον κόσμο”.
Σε ενοχλεί να βλέπεις τον εαυτό σου με μαγιό στα περιοδικά;
“Είναι καλοκαίρι, ζούμε στην Ελλάδα, το θεωρώ φυσιολογικό να υπάρχουν φωτογραφίες με μαγιό, δεν με ενοχλεί. Χαζεύω και εγώ συχνά στα περιοδικά τις διακοπές των άλλων”.

Τι απαντάς στους κακεντρεχείς που λένε ότι είσαι η κλασσική ωραία ξανθιά, και γι’ αυτό βρίσκεσαι στην TV;
“Δεν σε κρατά κανείς στην τηλεόραση μόνο επειδή είσαι ωραία, αντιθέτως αυτό μπορεί να σταθεί και εμπόδιο”.
Διάβασε περισσότερα στο Glam που κυκλοφορεί!

Read More

And More