Ε. Παπούλια – Α. Ρήγας: Η μεταξύ τους ψυχανάλυση!

Οι δυο ηθοποιοί υποδυόμενοι εναλλάξ τους ψυχαναλητές στο ”Πρώτο Θέμα”, αποκαλύπτουν σκέψεις και στοιχεία του χαρακτήρα τους. Πρώτη η Εβελίνα Παπούλια, παραδέχτηκε ότι ”έχει σκεφτεί ν’ αυτοκτονήσει, αλλά αυτό είναι κάτι που απέχει πολύ από την πράξη”, καθώς κι ότι, δεν αντέχει να βλέπει κάποιον να κλαίει και να παρακαλάει, ενώ είχε τον χρόνο μέσα στη σχέση να διορθώσει τα πράγματα. ”Αυτό, δεν μου προκαλεί πια ευχαρίστηση, αλλά νεύρα!”, είπε η ίδια.

Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένη από την προσωπική κι ερωτική της ζωή αυτήν την περίοδο και μάλιστα πολύ και διευκρίνισε πως, δεν επιλέγει τον εκάστοτε σύντροφο της με συγκεκριμένα κριτήρια, δεν βάζει δηλαδή κάποιον πήχη. Εξάλλου οι σύντροφοί της, ήταν ανέκαθεν διαφορετικοί, όπως είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι η απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος δεν είναι προϊόν ναρκισσιστικής διαταραχής, αλλά καλλιτεχνικής διεξόδου. ”Μέσα από αυτή τη δουλειά, εκτονώνεις πολλή ενέργεια κι εγώ από μικρή, είχα πολύ!”

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος Ρήγας παραδέχτηκε πως στιγμές που είναι νηφάλιος, δεν έχει σκεφτεί να αυτοτραυματιστεί. ”Όταν δεν είμαι νηφάλιος, έτσι κι αλλιώς, δεν ξέρω τι κάνω, που σημαίνει ότι, όταν είμαι νηφάλιος, δεν ξέρω τι χάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς αντιμετωπίζετε τη σεξουαλικότητά σας;
”Από πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ότι η σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ψυχική του υγεία και τη σωστή λειτουργία του νευρικού του συστήματος. Επίσης, πιστεύω ότι όποιος έχει μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή, είναι κατά βάση καλύτερος άνθρωπος από κάποιον που δεν έχει. Άρα το σεξ, είναι μόνο πηγή χαράς, δημιουργίας και πάνω απ’ όλα, ζωής.”

Έχετε αντλήσει ποτέ ευχαρίστηση κάνοντας κάποιον να κλάψει;
”Φυσικά. Τρελαίνομαι από ευχαρίστηση. Δεν περιγράφω άλλο. Τι; Μόνο η Παξινού είναι Κατίνα;”

Υπάρχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις που να σας προκαλούν ευχαρίστηση και ταυτόχρονα ντροπή;
”Κάθε σεξουαλική φαντασίωση που δεν εμπεριέχει το συναίσθημα της ντροπής, δεν αξίζει καν να τη συζητάμε. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις οφείλουν να είναι ξεδιάντροπες!”

Είστε ικανοποιημένος από την προσωπική κι ερωτική σας ζωή;
”Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος από τη σεξουαλική μου ζωή, γιατί θέλω πάντα περισσότερο. Αν και φαντάζομαι ότι αυτό θα σας το ‘χουν πει και άλλοι άρρωστοι συνάδελφοι εδώ μέσα. Εσείς, κυρία Παπούλια μου;”

Read More

And More