Κ. Παπουτσάκη: “Δεν έχω απωθημένα ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως ηθοποιός!”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εφημερίδα ‘’Espresso’’ για τα πολλά πράγματα που κάνει φέτος και την πολύ γεμάτη χρονιά της. Παίζει στην παράσταση ‘’Κεκλεισμένων των θυρών’’, στην μουσικοθεατρική παράσταση ‘’Πειρατές’’, τραγουδάει σε μια μουσική σκηνή, ενώ ταυτόχρονα γυρίζει και ταινίες!
Για όλα αυτά που κάνει τη φετινή χρονιά η δημοφιλής ηθοποιός είπε: ‘’Πάντα δούλευα πολύ! Δεν θέλω να αφήνω τον χρόνο να φεύγει χαμένος! Η δημιουργικότητα πιστεύεω ότι ωριμάζει τον άνθρωπο και του δίνει την δυνατότητα να προσφέρει. Η δική μου υπαρξιακή γωνία βρίσκεται σε αυτά τα πλαίσια, της προσφοράς και της δημιουργίας’’.
Όσον αφορά το τραγούδι και την μουσική σκηνή που εμφανίζεται και τραγουδάει η ίδια δήλωσε: ‘’Τραγουδάω από τότε που σπούδαζα. Ο ηθοποιός εκτός από την υποκριτική πρέπει να εξελίσσει και τις δυνατότητές του στον χορό και στο τραγούδι’’.
Τέλος στην ερώτηση αν θέλει να κάνει κάτι άλλο στο μέλλον και αν έχει καλλιτεχνικά απωθημένα η Κατερίνα είπε : ‘’Είναι πολλά αυτά που ονειρεύομαι. Αισθάνομαι ότι παρ’ όλο που δουλεύω ως ηθοποιός από τα 18, τώρα ξεκινάω! Νιώθω όμορφα γι’ αυτά που έχω ήδη κατακτήσει και ευτυχώς δεν αισθάνομαι, ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως ηθοποιός να έχω απωθημένα!’’

Read More

And More