Κ. Παπουτσάκη:” Ενοχλήθηκα πολύ από τις paparazzi φωτογραφίες μου! Είναι σαν βιασμός”!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town δήλωσε ότι δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα, ότι αισθάνεται καχυποψία ακόμα και απέναντι στο πρόσωπό της, αλλά μίλησε και για την ενόχληση της για τις φωτογραφίες paparazzi σε τρυφερές στιγμές της!
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν την ενδιαφέρει να δείξει ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες: “Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα. Μιλάω για την ουσία. Οι καλλιτέχνες γενικότερα έχουν χρέος να θίγουν κοινωνικές καταστάσεις. Όχι για να φτιάξουν την εικόνα τους ή για να μην τους θεωρήσουν επιφανειακούς. Αλλά γιατί πρέπει να παρακινούν τον κόσμο να ασχοληθεί με πράγματα πιο σημαντικά.”

Η Κατερίνα είπε ότι αισθάνεται καχυποψία απέναντι στο πρόσωπό της: “Γενικά αισθάνομαι καχυποψία απέναντι στο πρόσωπό μου. Μερικές φορές την αισθάνομαι και από τον κόσμο. Για παράδειγμα σε αυτές τις συναυλίες, ενώ κατά την εκφώνηση των ονομάτων των άλλων τραγουδιστών το χειροκρότημα ήταν θερμό, όταν ακούστηκε το όνομά μου, χειροκρότησαν πιο χλιαρά. Η κατάσταση, προς μεγάλη μου χαρά, άλλαξε μόλις ερμήνευσα το πρώτο τραγούδι. Ξέρω πως από μένα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος κόπος για να πείσω.”
Τέλος η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ που την φωτογράφησαν σε τρυφερές της στιγμές: “Είναι παραβίαση και μου συμβαίνει πολλά χρόνια αυτό. Και είναι σαν βιασμός πραγματικά! Είναι πολύ διαφορετικό από το να πηγαίνεις σε κάποιο κοσμικό γεγονός, όπου ξέρεις ότι υπάρχουν φωτογράφοι και θα σε φωτογραφίσουν. Επίσης κάποιοι ειδοποιούν paparazzi για να τους δώσουν το αποκλειστικό. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Από την άλλη δεν είμαι και άνθρωπος που θα κλειστώ σπίτι μου για να μην με πετύχουν οι paparazzi.”

Read More

And More