Κ. Παπουτσάκη: Δεν ονειρεύτηκα ποτέ νυφικά, θέλω όμως παιδί!

“Παραήμουν αθώα”, παραδέχτηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και αποκάλυψε πως η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν από ενάμιση χρόνο και τώρα είναι πολύ καλά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις, το συντροφό της, το ενδεχόμενο του γάμου και της μητρότητας, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δημόσια εικόνα της.
“Πολύ δύσκολα η δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου ταυτίζεται με την πραγματική. Σε κάποιους συμβαίνει. Στη δική μου περίπτωση είχε πέσει πολύ λάσπη”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Down Town” και εξέφρασε το παράπονο της, για όσα κατά καιρούς γράφονταν με αφορμή την προσωπική της ζωή.

Οσον αφορά το παρόν, η Κατερίνα δήλωσε ότι είναι πολύ καλά. “Τον προηγούμενο καιρό, με όλο αυτό το φόρτωμα, δεν ήμουν καλά, κυρίως λόγω της αρνητικής δημοσιότητας και τς υπερέκθεσης”, είπε και εξήγησε ότι όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της επιλογής που έκανε, να παίξει το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. “Ήταν μια επιλογή που μου έκανε καλό. Έμαθα πράγματα μέσα από όλη αυτήν την ιστορία. Έγινα πιο δυνατή. Ήταν μια εμπειρία ζωής για ‘μένα, με καλές και κακές στιγμές”, συμπλήρωσε.
Μιλώντας για τις σχέσεις της και τον έρωτα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ζει έντονα τον κάθε έρωτα, αλλά θέτει πάντα τα όριά της. “Ο έρωτας χρειάζεται δουλειά. Οι σχέσεις δεν βασίζονται σε ένα πρωτογενές συναίσθημα. Είναι εξέλιξη και βήματα παραπέρα”, είπε και πρόσθεσε πως με τον δικό της σύντροφο είναι στην καλύτερη φάση και νιώθει καλά γιατί την στηρίζει αρκετά.
Τέλος, για το ενδεχόμενο του γάμου και την μητρότητας, η ίδια δήλωσε τα εξής: “Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται νυφικά. Το να κάνω, όμως, ένα παιδί υπάρχει στα ‘θέλω” μου. Αυτό που επιζητώ είναι η συντροφικότητα, να είμαι με έναν άνθρωπο και να μοιράζομαι… Προς το παρόν, όμως, δεν νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town”

Read More

And More