Το άλλο πρόσωπο της Κατερίνας Παπουτσάκη και η συγκίνηση για τα παιδιά!

Περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και ακόμη και αυτή τη μέρα δεν ξεχνάει τη μεγάλη της αδυναμία, τα παιδιά.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το προσκλητήριο του γάμου της που θα τελεστεί στις 28 Αυγούστου στη Δονούσα η πανέμορφη ηθοποιός και ο σύντροφος της ζωής της, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς, αποφάσισαν να ζητήσουν από τους φίλους τους να μην τους πάνε δώρα, αλλά τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν να τα δώσουν στο «Χαμόγελο του παιδιού» ή στον σύλλογο «Η πίστη» για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.

Το σκληρό κορίτσι του ελληνικού σινεμά αποδεικνύει ότι μόνο σκληρό δεν είναι. Μπορεί να μην έχει βιώσει τη μητρότητα ακόμα, αλλά έχει κάνει πολλά παιδιά να χαμογελάσουν με τις πράξεις της.

Αυτό παραδέχεται και ο πρόεδρος του συλλόγου «Η πίστη» Χρήστος Βλάχος, ο οποίος μίλησε στην «Espresso» για την Κατερίνα που πολύ λίγοι γνωρίζουν.

«Η Κατερίνα ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο πρώτη φορά στον σύλλογό μας, στην έκθεση ζωγραφικής που είχαμε διοργανώσει» αναφέρει ο κ. Βλάχος, αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ήρθε κοντά στα παιδιά.

Η πανέμορφη ηθοποιός επισκέφτηκε και άλλες φορές τα παιδιά, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποια εκδήλωση. Της αρκούσε μόνο ένα τηλεφώνημα και η ανάγκη των μικρών της φίλων, των μικρών πολεμιστών της ζωής, να την αισθανθούν δίπλα τους και να τους κάνει παρέα.

Παρά την πολύ φορτωμένη καθημερινότητά της λόγω των επαγγελματικών της, όταν δεχτεί πρόσκληση, φτιάχνει το πρόγραμμά της και δηλώνει πάντα παρούσα. «Τουλάχιστον δύο φορές τη φωνάξαμε, γιατί είχε δεθεί τόσο με τα παιδιά που την ήθελαν δίπλα τους στο νοσοκομείο. Ηρθε αμέσως, χωρίς να προβάλει καμία αντίρρηση. Δεν λογάριασε ούτε την ώρα, ούτε την ταλαιπωρία, ούτε τίποτα. Τη φώναξαν τα παιδιά και αμέσως ήταν στο πλευρό τους».

O ένας από τους δύο πίνακες που αγόρασε από τον σύλλογο “Πίστη”

Διάβασε περισσότερα στην Espresso που κυκλοφορεί

Read More

And More