Κ. Παπουτσάκη: “Έχω παρακαλέσει να μην μας φωτογραφίζουν με το μωρό!”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη που πρωταγωνιστεί στο ”Annie” είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο “Close up” για τον γιο της, το θηλασμό και τη σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.
Καταφέρατε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρείτε τον άνθρωπό σας και να δημιουργήσετε οικογένεια. Είναι κάτι που επιδιώξατε ή προέκυψε;
Η αγάπη προκύπτει και αυτή σε οδηγεί στις επιλογές σου. Φυσικά, αγαπώ πολύ τα παιδιά και ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω δικά μου, πόσο μάλλον που το μωρό μας είναι καρπός της αγάπης και της συντροφικότητας που μας δένει…
Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει περισσότερο στην καθημερινότητά σας με την έλευση του νέου μέλους;
Η ευθύνη που νιώθω γι’ αυτό το όμορφο πλασματάκι που μου έκανε την τιμή να είμαι η μητέρα του.
Δυσκολευτήκατε στην αρχή, όταν επιστρέψατε στη δουλειά;
Στην αρχή μου φαινόταν βουνό, όπως εξάλλου και σε κάθε νέα μητέρα. Αλλά στην πράξη είδα ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει βοήθεια και υποστήριξη. Ευτυχώς για μένα, υπάρχει η αμέριστη, συνεχής στήριξη από τον Παναγιώτη, καθώς και από τη μητέρα μου και τη μητέρα του.

/

Έχετε πάρει θέση υπέρ του δημόσιου θηλασμού. Το έχετε δοκιμάσει; Θηλάζετε ακόμη και τώρα;
Φυσικά, είμαι υπέρμαχος. Ο θηλασμός είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει μια μάνα στο παιδί της. Το μητρικό γάλα είναι το πιο σημαντικό εμβόλιο κι επομένως το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο παιδί σου. Ναι, ακόμη και τώρα θηλάζω, παρόλο που στην αρχή το πάλεψα πολύ, καθώς δεν είχα πολύ γάλα.
Ποια είναι η γνώμη σας για τους διάσημους που φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους; Θα το κάνατε εσείς ποτέ;
Καθένας πράττει όπως νιώθει, αρκεί αυτό να είναι δική του επιλογή. Ποτέ δε θέλησα να μπλέξω το προσωπικό με το επαγγελματικό και, όποτε αυτό γινόταν, κόντρα στη θέλησή μου, με στενοχωρούσε πολύ. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε άνθρωπο να δικαιούται να διαφυλάττει τα προσωπικά δεδομένα του, πόσο μάλλον όταν αφορά σ’ ένα παιδί, που έχει ανάγκη απόλυτης προστασίας. Έχω και άλλες φορές παρακαλέσει να μη μας φωτογραφίζουν με το μωρό.
Διάβασε περισσότερα στο “Close up” που κυκλοφορεί!

Read More

And More