Τζέση Παπουτσή: Οι δύσκολες ώρες, και η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι

Το δικό της “Γολγοθά” ανέβηκε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Τζέση Παπουτσή, όταν εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ανάλογες επεμβάσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η Τζέση Παπουτσή πέρασε ώρες γεμάτες αγωνία μέχρι να μάθει την αλήθεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ψηλάφισε τον όγκο στο κεφάλι της. Την επόμενη ημέρα ζήτησε τη γνώμη γιατρού και αμέσως ξεκίνησε τις εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ήταν μηνιγγίωμα. Πρόκειται για όγκο του νευρικού συστήματος, που αναπτύσσεται από τις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι όγκοι είναι καλοήθεις και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και κακοήθεις. Ωστόσο, ακόμη και όταν υπάρχει καλοήθης όγκος, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα λόγω της θέσης στην οποία αναπτύσσεται, όπως ανεπάρκειες, ή να απειλήσει και τη ζωή του ασθενούς.
Μπορεί στην αρχή η αγωνία της να ήταν μεγάλη, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω, δίνοντας μάλιστα και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους. Αφού άντλησε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε, απευθύνθηκε στον διάσημο Σκωτσέζο νευροχειρουργό Dr Jenkins, ο οποίος ειδικεύεται σε ανάλογα νοσήματα.
Έτσι μαζί με τον γιο της και τον συζυγό της ταξίδεψαν για τη Σκωτία, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση. Ευτυχώς, το μηνιγγίωμα ήταν καλοήθες και η Τζέση έμεινε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και όλα πήγαν καλά.
Τώρα, έχοντας πια ξεπεράσει τον κίνδυνο, ανυπομονεί να ξαναβγεί στη σκηνή του θεατρού.

Read More

And More