Δύσκολες ώρες για την Τ. Παπουτσή – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο η κουνιάδα με τον άντρα της και τα 2 παιδιά τους

Τραγικές ώρες περνά η Τζέσυ Παπουτσή και ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός, μετά την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους, όταν η αδελφή του σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον άντρα της και τα δυο ανήλικα παιδιά τους.
Μόλις ένα χρόνο μετά το δύσκολο αγώνα που έδωσε με την περιπέτεια της υγείας της, η Τζέσυ Παπουτσή ζει ένα νέο Γολγοθά και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “News”, η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά. Το δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο 11ο χλμ. της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας, ενώ η οικογένεια πήγαινε στη Μονή Δαμάστα στο Μπράλο για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

(Τζέσυ Παπουτσή, Γιάννης Μάνιος σε παλαιότερη βραδινή τους έξοδο στο θέατρο)
Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια έχει βυθιστεί σε πένθος. Η Γεωργία, η οποία ήταν λέκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έμενε στην Ιτέα Φωκίδας με την οικογένεια της, δεν υπάρχει πια στη ζωή και μαζί με αυτήν, ο σύζυγός της και τα δυο αγγελούδια τους, ο 11χρονος γιος τους και η 14 χρονη κόρη τους
Το τροχαίο ατύχημα, μάλιστα, που στοίχισε τη ζωή της τετραμελούς οικογένειας είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Φωκίδας. Το Γυμνάσιο Ιτέας είχε θρηνήσει σύσσωμο το χαμό της οικογένειας της Γεωργίας Μάνιου, αναστέλλοντας τη λειτουργία του για την ημέρα της κηδείας ως ένδειξη πένθους.

Read More

And More