Η Κ. Παπουτσάκη μιλάει ως “κυρία Πιλαφά” και δηλώνει: “Θα ήθελα ένα παιδί”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος” με το Σπύρο Παπαδόπουλο, μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για τη ζωή της μετά το γάμο, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού και για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα!

Έχει τίμημα η αναγνωρισιμότητα;” Σαφώς και έχει. Αλλά τι νόημα έχει όλο αυτό σε μια Ελλάδα που κυριολεκτικά καταρρέει; Η αποκαλούμενη σόουμπιζ ζούσε και βασίλευε τον καιρό της ευμάρειας. Για ποιο star systrem μιλάμε τώρα; Στις μέρες μας, είναι αγώνας επιβίωσης για όλους….”

Διαταράχτηκε ποτέ η ισορροπία της ζωής σου;
“Σαφώς την εποχή όπου έβλεπα τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα άνοιγα την πόρτα του σπιτιού μου και υπηρχαν διαρκώς παπαράτσι απ’έξω. Ομολογώ ότι ζορίστηκα γιατί έπαψα να νιώθω ελεύθερη. Μέχρι και κρίσεις πανικoύ με έπιαναν.”

Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Ρομαντικός γάμος και γλέντι στη Δονούσα! Το TLIFE ήταν εκεί

Πως είναι η καινούργια σου ζωή; “Νιώθω ασφάλεια και συντροφικότητα, κάτι που αναζητούσα εδώ και χρόνια.”

Πως είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη στο σπίτι; “Φροντίζω τον χώρο στον οποίο μένω και μαγειρεύω συχνά για τον σύζυγό μου και τους φίλους μου. Μ΄αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. Όταν έχουμε χρόνο με τον Παναγιώτη βλέπουμε ταινίες, απολαμβάνουμε ωραίες γεύσεις και χαλαρώνουμε.”

Φοράς τη βέρα σου. Δεν φοβάσαι μη χάσεις το ανδρικό κοινό σου;
“Προς Θεού, δεν έχω στηρίξει τη δουλειά μου σε κάτι τέτοιο.”

Είναι ισορροπία για ένα ηθοποιό να μην είναι με άνθρωπo του χώρου του; ” Μεγάλη! Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Με τον ηθοποιό δεν ξεφεύγεις ποτέ από τον χώρο της δουλειάς. Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν συγκρίσεις και ανταγωνισμοί. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είσαι με άνθρωπο εκτός χώρου και αυτός να μη σε καταλαβαίνει. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άτομο με μηδανική ανασφάλεια, δεν έχει κόμπλεξ, είνα έξυπνος, διαθέτει καλλιτεχνικό αισθητήριο και καλλιέργεια όποτε υπάρχει ισορροπία στη σχέση.”

Υπάρχει σκέψη για ένα παιδι;” Από τη στιγμή που βρήκα αυτόν που ήθελα, γιατί όχι; Όταν νιώθεις σιγουριά με κάποιον είναι λογικό να επιδιώκεις και τη συνέχεια…”

Τι σε τρομάζει στην κοινωνική πραγματικότητα σήμερα;
” Οι περισσότεροι συνάδελφοι μου είτε είναι άνεργοι είτε κάνουν δουλειές και δεν πληρώνονται! Η φτώχεια χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Έλληνα. Από την παραζάλη των Cayenne και τους νεοπλουτισμούς περάσαμε στο άλλο άκρο,στον ΟΑΕΔ και στα συσσίτια. Ο κόσμος υποφέρει είναι δίπλα μας και είναι και πολύς.”

Ο άνδρας σου ονομάζεται Παναγιώτης Πιλαφάς;
Ναι!” Αν σε φωνάξουν κυρία Πιλαφά στον δρόμο, θα γυρίσεις; ” Δεν μου έχει συμβεί και δεν ξέρω…Νομίζω πως θα μου φαινόταν περίεργο, αλλά εντέλει…θα γυρνούσα!”

Read More

And More