Η Κ. Παπουτσάκη έπαθε κολικό 2 μέρες πριν την πρεμιέρα της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που πρόσφατα δέχτηκε τα πυρά πολλών ανθρώπων, με αφορμή τη συμμετοχή της στη συναυλία – αφιέρωμα στα 86 χρόνια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό ένθετο είπε:

”Το πώς επιλέγει καθένας να συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις είναι δική του επιλογή. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον αντιμετωπίζει ρατσιστικά και χλευαστικά. Δεν είμαι “τηλε-σταρ” έπειτα από 14 χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του ηθοποιού στο θέατρο και πολύ λιγότερο στην τηλεόραση και το σινεμά. Αλλά και να ήμουν, λες να με είχε ανάγκη ο Μίκης Θεοδωράκης; Έχει ανάγκες από “μάγκετινγκ” και “τηλεπερσόνες” ο Θεοδωράκης; Ας δείξουν σεβασμό σε εκείνον έστω”.

Φαίνεται πως το έχουν ματιάσει όμως, το κορίτσι, μιας και όπως ενημερωθήκαμε την Τρίτη το μεσημέρι από την ίδια, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης ”Δούλες” στην οποία πρωταγωνιστεί, αρρώστησε… Η Κατερίνα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στο TLIFE, είχε μιλήσει -μεταξύ άλλων- για το παραπάνω θεατρικό έργο και μάλιστα, ήταν ιδιάιτερα ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της σ’ αυτό.

Η ίδια έγραψε στο twitter της:

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και καλή επιτυχία!

Read More

And More