Χρ. Παππά: “Με το Χάρη χωρίσαμε. Μου λείπει!”

Ένας κεραυνοβόλος καλοκαιρινός έρωτας είχε κεραυνοβόλα κατάληξη: η Χρίστίνα Παππά ομολογεί ότι πλέον δεν είναι μαζί με τον Κύπριο επιχειρηματία Χάρη Σταματίου.

Χωρίσαμε πριν ένα μήνα και μετά έφυγα για τη Νέα Υόρκη. Έχουμε να μιλήσουμε από τότε. Δεν το κρύβω, όμως αρκετές φορές μου λείπει, ομολογεί η Χριστίνα μιλώντας στην εφημερίδα Real News.

Εξηγώντας τους λόγους του χωρισμού αναφέρει: Απλά μας τελείωσε. Δεν θέλει όμως και πολύ για να χωρίσεις. Δε συνέβη κάτι ανάμεσά μας. Αντίθετα μάλιστα, τον Χάρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ.

Η ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Κύπριο επιχειρηματία μόλις τον Ιούνιο από κοινούς γνωστούς και αμέσως ταίριαξαν… Τον Ιούλιο στο πάρτι της δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Περνούσαμε καλά μαζί και δεν σκεφτόμασταν το γάμο. Με παιδιά και οι δύο, θέλαμε να περνάμε καλά και αυτό κάναμε, λέει στην Real News ένω παραδέχεται πως για να ξεπεράσει το χωρισμό έκανε στον εαυτό της δώρο ένα ταξίδι στην Αμερική και μετά στο Μιλάνο. Το είχα ανάγκη δηλώνει ενώ έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και μάλιστα σε κάτι νέο που ετοιμάζει αλλά δεν αποκαλύπτει!

Read More

And More