Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.01.2012 | 16:12

Παρθένα, ετών 40! Δεν έχει καν φιληθεί περιμένοντας τον πρίγκιπά της!

Παρθένα, ετών 40! Δεν έχει καν φιληθεί περιμένοντας τον πρίγκιπά της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το όνειρο κάθε ρομαντικής κοπέλας είναι να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Πολλές θέλουν να είναι αυτός, ο πρώτος που θα κάνουν έρωτα μαζί του ή και ακόμα ο πρώτος που θα φιλήσουν! Στις εποχές που ζούμε αυτό δεν φαντάζει απλά ρομαντικό αλλά ουτοπικό... Όχι όμως για όλες τις γυναίκες!

Η Charlotte Baird είναι από τις αθεράπευτα ρομαντικές γυναίκες που περιμένουν να δοθούν στον έναν και μοναδικό. Όταν ήταν 11 ετών άρχισε να κάνει όνειρα όπως κάθε κοριτσάκι, που παραμένουν ίδια μέχρι σήμερα που είναι 40!

Η Charlotte είναι παρθένα ενώ δεν έχει ούτε καν φιληθεί περιμένοντας να γνωρίσει τον τέλειο άνδρα. Η ίδια υποστηρίζει πως είναι περήφανη για τον εαυτό της, αγαπάει την ζωή της και έχει πολλούς καλούς φίλους. Εργάζεται ως θεατρική μάνατζερ στο Essex και όπως αποκαλύπτει τα τελευταία δέκα χρόνια έχει βγει μόνο δύο ραντεβού.

“Το γεγονός ότι δεν έχω κάνει σεξ δεν με κάνει περίεργη”, δηλώνει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν την ενδιαφέρει να αποκτήσει παιδιά. Τι ψάχνει στον ιδανικό άνδρα; Να είναι ψηλός, υπεύθυνος, εύθυμος και να αγαπάει τα ζώα. Σίγουρα δεν ζητάει πολλά όμως δυσκολεύεται πολύ για να τα βρει!



“Έχω δει τόσες γυναίκες να ραγίζει η καδιά τους επειδή αγάπησαν ανθρώπους που δεν τις εκτίμησαν”, υποστηρίζει η Charlotte που θεωρεί ότι το να παραμένει παρθένα της δίνει τον έλεγχο της ζωής της. Περίεργο ή όχι εκείνη είναι ευτυχισμένη!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10