20χρονος αθλητής έμεινε παράλυτος πατώντας αχινό στη Σκιάθο!

Οι διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκιάθο, για τον 20χρονο Callum Hall, είχαν πολύ άσχημη κατάληξη αλλά δεν το βάζει κάτω!

Ο φοιτητής όταν έπαιζε με τους φίλους τους στη Σκιάθο, πήδηξε από μια βάρκα προς στη στεριά κάνοντας άλμα. Πάτησε αχινό αλλά δεν πόνεσε πολύ… Έβγαλε τρία μαύρα αγκάθια και δεν σκέφτηκε κάτι περισσότερο… Συνέχισε τα παιχνίδια.

Τρεις εβδομάδες αργότερα και καθώς γύρισε στο σπίτι του στο Leeds της Αγγλίας, ανέπτυξε λοίμωξη.

Αναπτύχθηκε ένα απόστημα, στο μέγεθος όσο δυο μπάλες του τένις, στην σπονδυλική του στήλη, έσκασε και του κατέστρεψε το νωτιαίο μυελό. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει παράλυτος από το στήθος και κάτω…

He

Ο πατέρας του είπε ότι λίγο αν αργούσε να γίνει η επέμβαση θα πέθαινε… Ο 20χρονος δήλωσε πως νιώθει πολύ τυχερός που είναι ζωντανός. Οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ένα τέτοιο απόστημα από αχινό και να μείνει κάποιος παράλυτος είναι 1 στις 50.000.

Τον αχινό τον πάτησε το περασμένο καλοκαίρι και άφησε το νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει αρχίσει να έχει κάποια κίνηση στην κοιλιά του και να κουνά τα δάχτυλα των ποδιών του.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει αποδεκτεί πως θα πάρει πολύ χρόνο η διαδικασία της αποκατάστασης αλλά έχει αποφασίσει να βγάλει ψεύτες τους γιατρούς που του λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναπερπατήσει.

Unlucky:

Τώρα ελπίζει να συγκεντρώσει χιλιάδες λίρες για φυσιοθεραπείες και για τον εξοπλισμό που χρείαζεται για να ξαναπερπατήσει.

Callum

Read More

And More