Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.03.2011 | 12:46

Ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς που βρέθηκαν στην παρέλαση!

Ο κόσμος αποδοκίμασε τους πολιτικούς που βρέθηκαν στην παρέλαση!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Πετρούπολη και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας οι πολιτικοί αλλά και οι πολιτικές τους έγιναν κόκκινο πανί για όσους συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25η Μαρτίου.
 
Ειδικά στην Αθήνα, πολίτες εξαγριώθηκαν μόλις είδαν πολιτικούς από όλα τα κόμματα να κάνουν δηλώσεις για το νόημα της ημέρας. “Κλέφτες! Κλέφτες!” αλλά και “Αίσχος!”, οι λέξεις που βγήκαν από τα στόματα εκατοντάδων πολιτών.
 
Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει. Οι εορτασμοί των εθνικών επετείων έχουν μετατραπεί σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αποδικιμασίας κατά των πολιτικών. Και αυτό είναι εμφανές από τις ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται γύρω από πολιτικά πρόσωπα για να τους προφυλάξουν από την οργή των πολιτών. Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αλλά ήταν μεμονωμένες. Τώρα οι εκδηλώσεις αυτές έχουν γίνει κύμα το οποίο δύσκολα ανακόπτεται.

 
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος ήταν και το κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους.
 
Πολλοί από τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος άρχισαν να φωνάζουν “Κλέφτες”, “Κοπρίτες”, “Προδότες”, “Φέρτε πίσω τα κλεμμένα” και άλλα πολλά συνθήματα, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη και να μην αφήσουν κανένα να σπάσει τον κλοιό ώστε να κατευθυνθεί προς το μέρος των πολιτικών.
 
Νωρίτερα και πριν ξεκινήσει η παρέλαση, τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε Πακιστανούς οι οποίοι πωλούσαν ελληνικές σημαίες. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους επιτιθέμενους στην οδό Βασιλέως Γεωργίου μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία αλλά εκείνοι προσπάθησαν να σπάσουν εκ νέου τον κλοιό.

 
Στη Θεσαλονίκη, πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους ύψωσαν πανό και διαδήλωσαν κατά του Μνημονίου, ενώ στο τέλος της παρέλασης, μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν πορεία - παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

Διάβασε περισσότερα στο newsit
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 23:21

Top 10