Με ηλιοφάνεια η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και σημαντική εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013. ‘Έτσι η παρέλαση θα γίνει χωρίς καιρικά προβλήματα.
Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπου περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη, Κυκλάδες
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Read More

And More