Καλύτερα στην υγεία του ο Γιάννης Πάριος!

Ο Γιάννης Πάριος μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, είχε έντονη δυσφορία, πρόβλημα στην αναπνοή και πόνους στο στήθος. Ως αποτέλεσμα, ο 65χρονος τραγουδιστής, νοσηλεύθηκε με οξεία βρογχίτιδα σε γνωστό νοσοκομείο της πόλης, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της περιοδείας του σε πόλεις της Αμερικής.

“Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι άψογες. Πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή” δήλωσε ο θεράπων γιατρός του, Στέργιος Καρακίτσιος, στην κάμερα του Star. Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την Espresso, βρισκόταν δίπλα του και ο διευθυντής του Πνευμονολογικού, καθηγητής Αντώνιος Ρασιδάκης.

Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρισκόταν εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. “Είναι μια χαρά ο πατέρας μου… Μία απλή βρογχίτιδα από τη συνεχόμενη έκθεση στα air-condition (ε, και το τσιγάρο δεν βοηθάει… πάντως εχθές μου είπε οτι το κόβει οριστικά) και με την ευκαιρία έκατσε να κάνει κι ένα τσεκ-απ επειδή σε ένα μήνα φεύγουμε για Καναδά – Αμερική και Αυστραλία για συναυλίες και θέλει να ειναι περδίκαρος… και θα είναι! Νά’στε όλοι καλά…”, έγραψε σήμερα ο ίδιος στο fan club του πατέρα του facebook, θέλοντας να τους καθησυχάσει!

Τέλος, η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου, Σοφία Αλιμπέρτη, δήλωσε όπως διαβάσαμε σήμερα στην ”Espresso”: ”Έχει μια ίωση βρογχίτιδας, αλλά όλα είναι μια χαρά. Θα παραμείνει βέβαια στο νοσοκομείο για να φτοντίσουν οι γιατροί τη φωνή του που είναι το εργαλείο του.”

Ο Γιάννης Πάριος τώρα νοσηλεύεται στη σουίτα του 5ου ορόφου του θεραπευτηρίου, η οποία έχει γεμίσει λουλούδια από τους συγγενείς, τους θαυμαστές και τους δικούς του ανθρώπους. Θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία και μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

Read More

And More