Γιάννης Πάριος: Θα γίνει για τέταρτη φορά παππούς!

Το τέταρτο εγγονάκι του θα αποκτήσει σε λίγους μήνες ο Γιάννης Πάριος. Ο γιος του Θανάσης Βαρθακούρης και η σύζυγός του Τζίνα Γαβαλά περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2011 στην Πάρο, στο ξωκλήσι του Αγίου Φωκά της Παροικιάς, σε μια ρομαντική τελετή, όπου είχε βρεθεί σύσσωμη όλη η οικογένεια του Πάριου. Και τον Απρίλιο του 2013 απέκτησε το πρώτο του μωρό, τον μικρό Γιάννη.

Τώρα οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο αγοράκι τους, που θα πάρει το όνομα του μπαμπά της Τζίνας, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Γαβαλά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Τζίνα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει κανονικά να εργάζεται στην ομάδα του “Πρωινού mou” στο Mega. Ενώ, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα ασχοληθεί με τις ετοιμασίες για τον ερχομό του δεύτερου μωρού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το μωράκι θα είναι το τέταρτο εγγονάκι του Γιάννη Πάριου, γεγονός που έχει γεμίσει χαρά τον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή. Ο ίδιος εκτός από τον γιο του Θανάση, έχει ακόμη δυο εγγόνια από τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη.

Read More

And More