Πέθανε ο γνωστός σχεδιαστής Τίμης Παρίσης

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τίμης Παρίσης. Ο σχεδιαστής είχε μετακομίσει στο σπίτι του κέντρου πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του έχει συγκλονίσει το χώρο της μόδας, καθώς ο Τίμης Παρίσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές που διακρίνεται για τις φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας που έχει πραγματοποιήσει. Ο θάνατος του ήρθε λίγο πριν κλείσει τα 60 του χρόνια.


Από τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που είχε οργανώσεις στους Δελφούς το 2009!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, είχε πέσει πριν από λίγο καιρό θύμα ληστείας, καθώς του είχαν κλέψει στο Κολωνάκι το τζιπ του. Ο ίδιος μάλιστα, λόγω της οικονομικής κρίσης είχε κλείσει το κατάστημα που είχε στο Κολωνάκι και είχε αφήσει πρόσφατα και το σπίτι του στην ίδια περιοχή για να μετακομίσει στην οδό Πατησιών, ώστε να πληρώνει λιγότερα χρήματα για ενοίκιο. Την απόφαση την πήρε μετά από πολύ ώριμη σκέψη και μάλιστα δεν του κακοφάνηκε καθόλου.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον φίλο του γνωστού σχεδιαστή από τον χώρο της μόδας, ο οποίος ήταν συντετριμμένος από το θάνατο του Τίμη Παρίση. “Πριν λίγο έμαθα για τον θάνατό του. Απ’ όσο γνωρίζω δεν είχε κάποιο ιδιάιτερο πρόβλημα με την υγεία του. Κάποιες αισθητικές επεμβάσεις είχε κάνει μόνο. Δεν ξέρω ακόμη πως έγινε, ήταν πολύ ξαφνικό”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο συνεργάτης του Χάρης Σιανίδης που τον γνώριζε προσωπικά και πολλές φορές του έλεγε για τα σκαμπανεβάσματα που είχε στη ζωή του ανέφερε: “Όπως όλους έτσι και τον Τίμη τον είχε αγγίξει η οικονομική κρίση. Ήταν αρκετά καλός, δεν γνώριζα για κάποια ασθένεια”.
Θλίψη νιώθουν από τη μεριά τους και τα γνωστά μοντέλα που τον είχαν γνωρίσει και είχαν συνεργαστεί μαζί του. Σοκαρισμένες έμειναν μόλις άκουσαν την είδηση του θανάτου του η Βασιλική Τσεκούρα και η Όλγα Φαρμάκη. “Δεν γνώριζα ότι πέθανε. Είμαι πολύ σοκαρισμένη από την είδηση. Είχα συνεργαστεί μαζί του δυο φορές στο παρελθόν. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και άψογος συνεργάτης”, δήλωσε η Όλγα Φαρμάκη.
“Σίγουρα ο θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια και μας προκαλεί θλίψη και στενοχώρια”, είπε η Βασιλική Τσεκούρα.


Από την παρουσίαση της Collection του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010!

Η ”Μούσα” του Τίμη Παρίση, Δήμητρα Αλεξανδράκη, μίλησε στο Star, όπου είπε χαρακτηριστικά: ”Ήταν φοβερός άνθρωπος, πρόσχαρος, πάντα μας έκανε να γελάμε. Ήταν αγχώδης και τελειομανής στη δουλειά του. Καλός άνθρωπος! Είχε όρεξη για ζωή. Αγαπούσε τη ζωή και τη δουλειά του. Μ’ έκανε Μούσα του, δουλέψαμε μαζί, έμενα σπίτι του κάποιες φορές, ξενυχτάγαμε μέχρι αργά. Μου έλεγε να κυνηγάω πάντα αυτό που θέλω να κάνω.”

Δες βίντεο

Read More

And More