Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.04.2013 | 13:47

H κόρη του Michael Jackson έκλεισε τα 15 και τα γιόρτασε με την μητέρα της!

H κόρη του Michael Jackson έκλεισε τα 15 και τα γιόρτασε με την μητέρα της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Tα παιδιά του Michael Jackson είναι γνωστό πως αποσπούν το ενδιαφέρον του κοινού είτε γιατι τόσο καιρό ήταν πολύ καλά προστατευμένα είτε γιατί απλά είναι τα παιδιά ενός θρύλου της μουσικής βιομηχανίας. Η κόρη του βασιλιά της ποπ μεγαλώνει κι από ότι φαίνεται θέλει να έχει δεσμούς με την οικογένεια της,  ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα της που την κηδεμονία, την δική της και των αδερφών της, την πήραν ο παππούς και η γιαγιά. 

 
Η Paris Jackson έκλεισε τα 15 και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της μαζί με την μητέρα της. Η βιολογική της μητέρα Debbie που ήταν παντρεμένη με τον Michael Jackson από το 1996 μέχρι το 1999 μετά το διαζύγιο της έδωσε την πλήρη επιμέλεια στον διάσημο πατέρα τους. Πρόσφατα όμως οι σχέσεις με την κόρη της άλλαξαν αφού και βόλτες στα μαγαζιά πηγαίνουν μαζί και περνάνε αρκετό χρόνο κάνοντας παρέα και μιλώντας για ποιον άλλο; Τον Michael Jackson. Τα αδέρφια του Michael Jackson λένε πως το βλέπουν θετικά όλο αυτό αφού η Debbie είναι η βιολογική τους  μητέρα ενώ η Paris είναι χαρούμενη αφού στις βόλτες με την μαμά της δεν έρχονται σωματοφύλακες. 

Η φωτογραφίες απεικονίζουν την Paris με την μητέρα της στο sushi εστιατόριο όπου γιόρτασε τα γενέθλια της και η πρόσκληση αυτή έκανε την Debbie Rowe ιδιαίτερα χαρούμενη. 

Mother-daughter reunion: The first picture of Paris Jackson reuniting with her mother Debbie Rowe on her 15th birthday at Ahi Sushi in Studio City, California on April 3

Home time: The mother and daughter got into the same car together to go home showing a close bond
 
Bond: While Paris is keen to reconnect with her mother, her older brother Prince is a little more hesitant according to reports
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10