Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτυ για τη βάφτιση των δυο παιδιών τους!

Τα δυο παιδιά τους βάφτισαν πριν λίγες μέρες ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη στα βόρεια προάστια και έκαναν ένα μεγάλο πάρτυ στον κήπο της οικίας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη για όλους τους φίλους τους.

Το διπλό baby bloom έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με των 28 μηνών γιο τους να παίρνει το όνομα Γιώργος Σκεύος και την 11 μηνών κόρη το όνομα Κάρεν – Αγάπη.

Μετά το μυστήριο, όμως, ακολούθησε το μεγάλο party με καλεσμένους τους: Γιώργο Λιανό με την σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα, Τάμτα, Σάσα Σταμάτη που συνοδευόταν από τον Θέμη Γεωργαντά, Θάνο Πετρέλη με τη σύζυγό του αλλά κι άλλοι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα στενά μέλη της οικογένειας. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, η μαμά της Χρυσής, Αγάπη Βαρδινογιάννη που έφτασε συνοδευόμενη στο σπίτι του ζευγαριού από την Σάσα Καράβελα Βαρδινογιάννη, η Τζίνα Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Μίνως Κυριακού με τη σύζυγό του, Μαρί.

Δες φωτογραφίες:

Αγάπη Πολίτη -μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη-, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Γιώργος Λιανός και Θάνος Πετρέλης με τις συζύγους τους

Τζίνα Αλιμόνου, Παύλος Βαρδινογιάννης

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More