Β. Μπάρμπα: Το πάρτυ για τα γενέθλια της κορούλας της! Δες φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό πάρτυ γενεθλίων με πολλες διάσημες παρουσίες, κέφι και εκπλήξεις ετοίμασε η Βάνα Μπάρμπα για τα έννατα γενέθλια της κορούλας της Φαίδρας. Η γνωστή ηθοποιός, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος έκανε ένα μεγάλο πάρτυ στην παραλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της.

Φορώντας ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, η διάσημη ηθοποιός υποδέχθηκε τους καλεσμένους το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην παραλία του Άγιου Κοσμά. Σύμφωνα με το “HELLO!”, ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν τα “Χρόνια Πολλά” στην μικρή Φαίδρα ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον γιο του Αλκιβιάδη, η πολύ καλή φίλη και κουμπάρα της Βάνας Μπάρμπα, η φωτογράφος Calliope με τις δίδυμες κορούλες και τον σύζυγό της, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και πολλοί άλλοι.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η Φαίδρα έσβησε τα 9 κεράκια της τούρτας της και έπαιξε και χόρεψε με τους φίλους της. Η κορούλα της Βάνας που φαίνεται να έχει πάρει την τσαχπινιά και το έντονο ταπεραμέντο της μαμάς της ήταν η πρώτη που ξεκίνησε το χορό.
Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More