Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Party – υπερπαραγωγή με σαμπάνιες, αστακούς και διάσημους καλεσμένους στο Σκορπιό!

Τα 25α γενέθλιά της γιόρτασε με ένα party χολιγουντιανών διαστάσεων, η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους της στο νησί και πέρασε μια μοναδική βραδιά που έγραψε ιστορία.
Το party της τα είχε όλα… Διάσημους καλεσμένους του διεθνούς jet set, άφθονη σαμπάνια, αστακούς, ελληνικά εδέσματα, χορό, τραγούδι, κυνήγι θησαυρού, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πολλές εκπλήξεις, αλλά και απρόοπτα.

(Φωτό: Espresso)
Επώνυμες παρουσίες τίμησαν την Εκατερίνα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο νησί βρέθηκαν για να τιμήσουν στα γενέθλιά της, την Εκατερίνα, πολλοί rich and famous, ανάμεσα στους οποίους και γαλαζοαίματοι. Οι προσκεκλημένοι έφθαναν περίπου τα 150 άτομα.

Συγκεκριμένα το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικάνοι επιχειρηματίες, η Μις Ρωσία 2009 και πολλοί ακόμη φίλοι της Εκατερίνας.

Το κρουαζιερόπλοιο Seabourn spirit (Φωτό: Espresso)
Η γιορτή ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και όλο το νησί φωτίστηκε από άκρη σε άκρη. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν άφθονη σαμπάνια, αστακούς και γαρίδες, πολλά ελληνικά εδέσματα, ούζο και λευκαδίτικο κρασί. Ενώ, μουσική έπαιξαν διάσημοι djs από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο.

Η Εκατερίνα με τον Δήμαρχο
Στο νησί, άλλωστε, είχαν στηθεί και τρεις πίστες χορού, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ, ενώ χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους, δίνοντας ένα ρομαντικό τόνο στο μεγάλο event.
Οι εκπλήξεις και το κυνήγι του θησαυρού
Πλούσιο ήταν πρόγραμμα της οικογένειας για τους φιλοξενούμενούς τους στο οποίο περιλαμβάνονταν περιηγήσεις στο πανέμορφο νησί, κολύμπι στα καταπράσινα νερά, ιππασία, κυνήγι του χαμένου θησαυρού κι άλλα πολλά.
Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες είχαν καθαριστεί και οι παραλίες και πολλοί από τους καλεσμένους απόλαυσαν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (Φωτό: Espresso)
Τα απρόοπτα του party – Τραυματίστηκε μια γυναίκα και μεταφέρθηκε στη Λευκάδα
Το party όμως είχε και τα απρόοπτα του. Λίγο πριν ανάψουν οι προβολείς στο Σκορπιό, ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε το ελικόπτερο να απογειωθεί από το νησί για το νοσοκομείο της Λευκάδας.
Η οργάνωση της ελβετικής εταιρείας που έχει αναλάβει την ιατρική κάλυψη αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου Λευκάδας που αυτές τις ημέρες συνεργάζονται και είναι σε ετοιμότητα, λόγω του πλήθους των καλεσμένων, δεν άφησε κανένα περιθώριο.

(Φωτό: LefkadaPress)
Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου της Λευκάδας το απόγευμα της Τετάρτης. Ασθενοφόρο αλλά και γιατροί παρέλαβαν την τραυματία, η οποία είχε χτυπήσει στο πόδι.
Οι πυρετώδεις προετοιμασίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει στο νησί εδώ και πολύ καιρό, με τον πατέρα της Εκατερίνας να βρίσκεται από νωρίς στο θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση για να επιβλέπει ο ίδιος τις προετοιμασίες αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας αφού η οικογένεια θέλει να προστατεύσει τόσο την ιδιωτικότητα της στιγμής του πάρτι όσο και των διάσημων καλεσμένων τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για να του παρέχει αστυνομική προστασία. Κάτι που μπορεί να κάνει, σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια και ορίζει ότι όσοι έχουν εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ, μπορούν να νοικιάζουν αστυνομικούς, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει κίνδυνος…

Επίσης, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας εξέδωσε απαγορευτικό από την Τρίτη στις 8.00 το βράδυ και μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στις 12.00 το βράδυ για τη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά της Νήσου “Σκορπιός” και της Νήσου “Σκορπίδι” και σε απόσταση μικρότερη των πεντακοσίων (500) μέτρων.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέτρα ασφαλείας είναι τόσο αυστηρά, που σύμφωνα με το “Happy Day” αναφέρεται ότι οι αρχές καταδίωξαν φωτογράφο που προσπάθησε να πλησιάσει το νησί, πέρα από του επιτρεπτού ορίου.
Tα yachts που αγκυροβόλησαν στο νησί
Τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και ο Σκορπιός φιλοξενούν αυτές τις μέρες από mega yachts μέχρι το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Spirit για τους καλεσμένους του Ριμπολόβλεφ, η πολυτελής θαλαμηγός “Domino”, αλλά και η θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα “Anna” που βρίσκεται εδώ και μέρες στο Σκορπιό.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του party
Εκτός από λάμψη όμως το πάρτι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού η Εκατερίνα ζήτησε από τους φίλους που θα είναι στο πάρτυ να μην της κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμα της, τα οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικά έργα.
Η αγάπη τους για την Ελλάδα και η αδυναμία στην ελληνική κουζίνα
Το TLIFE είχε μιλήσει με ανθρώπους που έχουν γνωρίσει από κοντά την Εκατερίνα και τον μπαμπά της και μαλιστα είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Μας επιβεβαίωσαν την αγάπη της οικογένειας για την χώρα μας και το ενδιαφέρον που δείχνουν να την γνωρίσουν. “Είναι πολύ διακριτικοί σαν άνθρωποι, έχω να σου πω εγώ που τους γνώρισα από κοντά. Μας είχαν καλέσει και έχουν έρθει και στο Μεγανήσι και είναι και σε συνεχή επικοινωνία και με τον Δήμαρχό μας. Θέλουν την υποστήριξη και την συναίνεση, την συμπαράσταση του κόσμου. Τους ενδιέφερε πολύ να ξέρουν πως θα τους δεχτεί ο κόσμος. Δεν θέλουν αυτή τη δημοσιότητα ούτε και την προκαλούν, θέλουν την ησυχία τους. Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε όλοι μας κι εγώ προσωπικά. Μου φάνηκαν πάρα πολύ απλοί. Και ο ίδιος ο Ριμπολόβλεφ μου φάνηκε χωρίς έπαρση τις δύο φορές που βρεθήκαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω αλλά η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική.”
“Έχουμε φάει και μαζί. Τους άρεσε πάρα πολύ η παραδοσιακή κουζίνα και το κρέας. Φάγαμε κοκορέτσι. Είχανε παραγγείλει κοκορέτσι, φρυγαδέλι, τζατζίκι…Η ελληνική κουζίνα. Δεν σου κάνω πλάκα! Μου έκανε εντύπωση. Μάλιστα, το επιδόρπιό τους ήταν καταίφι”, μας περιγράφει ο άνθρωπος που κατάφερε να τους γνωρίσει και να μπει για λίγο στην παρέα τους.
Η νέα Τζάκι του Σκορπιού

(Φωτό: Paris Match)
Λίγες ημέρες πριν, η Εκατερίνα μίλησε για την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει στο Σκορπιό και πόζαρε στο θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη του του Paris Match. Μάλιστα, γνωρίζοντας καλά τον μύθο του Έλληνα μεγιστάνα και τη ζωή του με την Τζάκι δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε παίρνοντας ανάλογες πόζες με εκείνες της συζύγου του Αρίστου.
Η Αθηνά Ωνάση ετοιμάζει πάρτι με… άλογα
Την ίδια ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Σκορπιό, η εγγονή του Ωνάση, Αθηνά ετοιμάζει ένα δικό της ιππικό happening. H χρυσή κληρονόμος μαζί με με τον σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο θα υποδεχτούν τους διάσημους καλεσμένους τους στο Σαν Τροπέ, στο πλαίσιο του ετήσιου Athina Onassis Horse Show.

Το ιππικό τουρνουά, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα στη Βραζιλία, μετακόμισε στη Γαλλία και θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουνίου.
Οι σχέσεις των δύο κοριτσιών
Στην ίδια συνέντευξη στο Paris Match, η Εκατερίνα μίλησε για την σχέση που έχει με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ενώ αποκαλύπτει πως εκείνη είναι ο λόγος που αγάπησε τόσο πολύ αυτό τον μικρό παράδεισο του Ιονίου και θέλησε τελικά να γίνει το ησυχαστήριό της.
“Πριν από αρκετά χρόνια, μαζί με την οικογένειά μου είχαμε έρθει για διακοπές με τη θαλαμηγό μας στην Ελλάδα. Τότε θυμάμαι πως είχαμε περάσει από το Ιόνιο κάνοντας τον γύρο του Σκορπιού. Ηταν κάτι το εντυπωσιακό. Ενθουσιαστήκαμε και μόλις επιστρέψαμε από τις διακοπές μας έψαξα να βρω σε ποιον ανήκει αυτός ο επίγειος παράδεισος…”, ανέφερε.

Και συμπλήρωσε: ”Το πάθος μου για τα άλογα και τις διεθνείς ιπποδρομίες ήταν η αιτία που γνώρισα σε κάποιους αγώνες την Αθηνά Ωνάση, για την οποία είχα μάθει ότι ήταν η κληρονόμος του νησιού από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση. Κάποια μέρα της είπα πως αν ποτέ ήθελε να αποχωριστεί τον Σκορπιό μπορούσε απλώς να με ενημερώσει”.
Η 25χρονη κόρη του κροίσου προχωρά σε ανακαίνιση του Σκορπιού με λιτότητα και σεβασμό. Τα λίγα κτίρια, η ροζ βίλα της Τζάκι, οι ξενώνες, τα σπιτάκια του προσωπικού και αυτά που διέμενε το προσωπικό της θαλαμηγού, θα ανακαινιστούν με απόλυτο σεβασμό στις σύγχρονες οικολογικές αντιλήψεις και, όπως λέει η ίδια, “χρησιμοποιώντας τις καλύτερες νέες τεχνολογίες”. Μοναδική εξαίρεση η σχεδίαση ενός στάβλου για τα άλογά της, τους επιβήτορές που αγαπάει τόσο, δίπλα ακριβώς από την υπάρχουσα φάρμα.
Δήλωση του εκπροσώπου του Ριμπολόβλεφ, Sergey Chernitsyn
Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή, ο εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε σε επιστολή του που δημοσιεύει το LefkadaPress: “Είναι ένα ιδιωτικό γεγονός που δειχνει την εκτίμηση της Κάτια για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Η Κάτια ευχαριστεί όλους που σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα του party και των καλεσμένων της.
Νιώθει τόσο κοντά σε αυτή τη χώρα και στους ανθρώπους της, και αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησε στους καλεσμένους της, αντί για δώρα να δωρίσουν χρήματα, που θα στηρίξουν διάφορους οργανσιμούς στην Λευκάδα αλλα και σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν τα παιδιά.

Το κυρίως πάρτυ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν την Πέμπτη το πρωί. Οι περισσότεροι καλεσμένοι διαμένουν στο κρουαζιερόπλοιο και λίγοι θα μείνουν στο Σκορπiό…
Εκ μέρους της Κάτιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα όπως επίσης τις αρχές και τον κόσμο της Λευκάδας για όλη τους την βοήθεια για να πραγματοποιηθεί αυτο το γεγονός”.

Επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Espresso, Paris Match, LefkadaPress

Διάβασε επίσης:

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Όλα όσα δεν ξέρεις για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που κάνει σήμερα πάρτι στο Σκορπιό!

Σκορπιός: Ο άγνωστος διάλογος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με την Αθηνά Ωνάση

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Η νέα Τζάκι του Σκορπιού – Μαραθώνιο πάρτι για τα γενέθλιά της

Πυρετός προετοιμασιών στο Σκορπιό για το πάρτυ της Ριμπολόβλεβα – Καραβάνια από νταλίκες στο νησί!

Οι ετοιμασίες για το χλιδάτο πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα στο Σκορπιό! Τι λένε στο TLIFE άνθρωποι που τους γνώρισαν

Σκορπιός: Όλα έτοιμα για το πάρτι χλιδής, για τα 25α γενέθλια της Ριμπολόβλεβα!

Read More

And More