Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.04.2012 | 08:38

Κρίσιμη μέρα για την απεργία στα λιμάνια τη Μ. Εβδομάδα - Τι θα γίνει με τους εκδρομείς του Πάσχα;

Κρίσιμη μέρα για την απεργία στα λιμάνια τη Μ. Εβδομάδα  - Τι θα γίνει με τους εκδρομείς του Πάσχα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ώρα της μεγάλης απόφασης έχει φτάσει και η αγωνία για το αν θα γίνει ή όχι η απεργία των ναυτεργατών τη Μεγάλη Εβδομάδα, χτυπάει κόκκινο. Χιλιάδες απλοί πολίτες που απλά θέλουν να ταξιδέψουν στους προορισμούς τους για το Πάσχα, χιλιάδες επιχειρηματίες του τουρισμού που περιμένουν αυτή την περίοδο για να “ανασάνουν” οικονομικά, χιλιάδες παραγωγοί που θέλουν να διακινήσουν τα προϊόντα τους περιμένουν με κομμένη την ανάσα τις αποφάσεις των ναυτεργατών.
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνεδριάζει στις 11:00 το πρωί για να συζητήσει και να εκτιμήσει τις προτάσεις της κυβέρνησης μετά τη συνάντηση με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Εργασίας και Υγείας. Και φυσικά για να αποφασίσει αν θα εμμείνει στη 48ωρη απεργία της Μεγάλης Εβδομάδας ή όχι.
 
Η φράση “πιστεύω ότι είμαστε μακριά από αυτά που ζητάμε-δραστικές λύσεις στα αιτήματά μας δεν έχουν δοθεί” του ΓΓ της ΠΝΟ Γιάννη Χαλά δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Όμως και μέσα στην Ομοσπονδία, πληθαίνουν οι φωνές πως η Μεγάλη Εβδομάδα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μια απεργία.
 
Μάθε περισσότερα στο newsit

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:35

Top 10