Δες την Α. Πασχαλίδου να χορεύει στο Dancing παρά τον τραυματισμό της

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά τη Σουηδία με τις χορευτικές της ικανότητες. Σύμφωνα με δηλώσεις της χθες στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα λίγο πριν το show η Ελληνίδα ονογενής τραυματίστηκε άσχημα στον γοφό. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται και στο αναρτημένο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού της Σουηδίας η Αλεξάνδρα χόρεψε και μάλιστα πάρα πολύ καλά!

Alexandra%20Pascalidou%20och%20Ludwig%20-%20rumba
Έτσι μπορείς μέχρι χθες ακόμη να παρέμενε αμφίβολη η συμμετοχή της στο show, αφού ο γιατρός της συνέστησε ακινησία, αν θέλει να αποφύγει τα χειρότερα, η Αλέξάνδρα όμως δεν το έβαλε κάτω. “Ο γιατρός είπε ότι απαγορεύεται να κουνήσω, να χορέψω. Μπορεί να χειροτερέψω και μετά να χρειαστεί να κάνω εγχείρηση και ακινησία για μήνες. Εγώ λέω να κάνω περιπάτους, όπως οι άλλοι, που αυτό κάνουν και παίρνουν καλούς βαθμούς” ανέφερε στην εκπομπή η Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια, ιδιαίτερα αγαπητή στην Σουηδία μέσα από την τηλεόραση, συμμετέχει στο show Let’s Dance, το αντίστοιχο πρόγραμμα με το δικό μας Dancing With The Stars. Μέχρι την ημέρα του τραυματισμού της είχε καταφέρει να φτάσει στους 7 πρώτους και να αποσπάσει ευνοϊκές κριτικές.

Read More

And More