R. Pattinson – K. Stewart: Την συγχώρησε τελικά, μετά την απιστία!

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους δίνουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart. Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ο Robert φαίνεται πως δεν άντεξε τελικά και την συγχώρησε.
Πριν από λίγο καιρό, ξέσπασε το σκάνδαλο με τις τρυφερές στιγμές της Kristen και του παντρεμένου σκηνοθέτη της Rupert Sanders που σήμανε και το τέλος της σχέσης της με τον Pattinson. Ο πρωταγωνιστής του Twilight ήταν συντετριμμένος και εγκατέλειψε την αγαπημένη του, μετακομίζοντας στο σπίτι φίλης του.
Ο Robert, μάλιστα, δεν ήθελε να έχει καμιά σχέση με την γυναίκα που τον απάτησε και τον έκανε το πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ. Τι κι αν η Kristen έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να του μιλήσει, εκείνος δεν άλλαζε γνώμη.
Ωστόσο, αφού πέρασε η μπόρα, μια συνάντηση και συζήτηση μαζί της, ήταν αρκετή για να αλλάξει γνώμη. Έτσι, αποφάσισε να της δώσει μια ακόμη ευκαιρία και να την συγχωρήσει γι’ αυτό το “ανόητο λάθος”.
“Αποφάσισαν ούτε δεν μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά από τον άλλον. Η Kristen μίλησε ειλικρινά στον Robert και τον διαβεβαίωσε ότι ήταν ένα και μοναδικό λάθος της στιγμής… Ο Rob πιστεύει πως ήταν ένα πραγματικά ανόητο λάθος και είναι πάλι μαζί!”, αναφέρει πηγή στην εφημερίδα “Sun”.

Read More

And More