Την βίαζε ο πα – τέρας της και γέννησε αγοράκι! Την ανάγκασε σε έκτρωση με βελόνα πλεξίματος.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους τη συγκλονιστική ιστορία της 26χρονης Χόλυ Ντάβει. Στα 13 της έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη. Έψαξε λοιπόν να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ανακάλυψε πως η μητέρα της είχε πεθάνει και εντόπισε το πατέρα της. Τον βρήκε στο σπίτι του και αυτό αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωή της αφού από τότε άρχισε ο εφιάλτης της.

Ο πατέρας της την κράτησε στο σπίτι του και την βίαζε για χρόνια κατ΄ εξακολούθηση. Έμεινε έγκυος δυο φορές. Τη μια την ανάγκασε να κάνει έκτρωση μέσα στο σπίτι με βελόνα πλεξίματος. Κόντεψε να πεθάνει από την αιμοραγία και ο πατέρας της αναγκάστηκε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τη δεύτερη φορά, γέννησε ένα αγοράκι το οποίο δόθηκε στην πρόνοια.

Σήμερα η Χόλυ προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και νιώθει ανακουφισμένη γιατί ο πατέρας της μπήκε στη φυλακή για το κακό που της έκανε το 2013. Έχει πλέον τρια κοριτσάκια και προσπαθεί να ξεχάσει τα σοκαριστικά παιδικά χρόνια που έζησε φυλακισμένη στο σπίτι του πατέρα της που της φερόταν σαν να είναι η γυναίκα του, σύμφωνα με δηλώσεις της στη Daily Mail!

Read More

And More