Β. Πατουλίδου: Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ”Αν πάρεις 5 κιλά χάπια, θα γίνεις πρωταθλητής!”

H χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για την οικονομική κρίση και πώς τα βγάζει πέρα η ίδια κι η οικογένειά της, τον αθλητισμό και τα φαρμακευτικά βοηθήματα! Επιπλέον, σχετικά με τον 13χρονο γιο της Γιώργο και το γεγονός ότι δεν έκανε άλλα παιδιά, η Βούλα δήλωσε:

”To τίμημα του πρωταθλητισμού ήταν το ότι δεν προλάβαινα να κάνω δεύτερο και τρίτο παιδί. Και έχω ενοχές ως μάνα. Ποια μάνα δεν έχει; Τις οποίες προσπαθώ να απαλύνω, κάθε φορά που βρισκόμαστε μαζί με το παιδί μου και να οικοδομήσω μία σχέση που να είναι εμπιστοσύνης, αγάπης, σεβασμού και γνώσης του “γιατί η μαμά δεν είναι συνέχεια στο σπίτι μαζί μας και έχει δουλειές;”.”.

Ο τρόπος με τον οποίο ζει οικονομικά
”Ευτυχώς, ακόμη αμείβεται ο σύζυγός μου, ο οποίος είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Παρόλο που έχουν κοπεί και από εκεί κάποια λεφτά. Με αγώνα και με κόπο πας δυο σκαλιά πιο πάνω σε βιοτικό επίπεδο και ξαφνικά σου λένε ”δεν επιτρέπεται αν αναπνέεις”! Για ποιο λόγο κύριοι; Δεν έχουμε κλέψει όλοι. Εσύ νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατία εδώ; Μπορείς εσύ αν αντισταθείς σε κάτι; Αν σου κόψουν αύριο το ρεύμα τι θα κάνεις;”

Σχετικά με τα φαρμακευτικά βοηθήματα
”Βεβαίως κι έχω πάρει βοηθήματα! Πρέπει να καταλάβετε κάτι: ο αθλητισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον πρωταθλητισμό, που είναι μία κατηγορία από μόνος του. Όσοι ξέφυγαν από τη μετριότητα έχουν τα εχέγγυα και την αντοχή να αντέξουν τη δύσκολη καθημερινότητα, που σημαίνει ότι 365 μέρες το χρόνο θα είσαι συνέχεια στο γήπεδο, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, είτε παντρεύεσαι είτε βαφτίζεις το παιδί σου, γι’ αυτό και πρέπει να ενισχύεσαι. Θα φας λοιπόν, την μπριζόλα σου. Φτάνει; Όχι, δεν φτάνει!… Υπάρχουν πάρα πολλά σκευάσματα, που δεν είναι απαγορευμένα. Φτάσαμε όμως, στο σημείο να λέμε ”Αν πάρεις 5 κιλά χάπια, ό,τι κι αν κάνεις θα γίνεις πρωταθλητής”. Α, δε!”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More