Πάτρα: Θρήνος για την αυτοκτονία της 15χρονης Ανδριαννής!

Συγκλονίζει το πρόωρο τέλος της ανήλικης – Λίγες ώρες είχε αφήσει να εννοηθεί το προηγούμενο βράδυ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς είχε πει σε μια φίλη της ότι έχει απογοητευτεί από τη ζωή της…

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα στην 15χρονη Ανδριαννή, οι γονείς, η αδελφή, οι συγγενείς και οι φίλοι. Η κηδεία της θα γίνει στις 16.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Ά Κοιμητηρίου Πατρών.
Η κοπέλα το βράδυ της Κυριακής έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της. Το γεγονός συγκλονίζει ενώ αναζητούνται τα αίτια που οδήγησαν τη νεαρή στην αυτοκτονία. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία ανήλικης στην Αγυιά. Πριν 18 μήνες, μια 15χρονη από τη Λιθουανία, είχε βρεθεί απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της.
Όλοι μιλούν για έναν άγγελο, για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο κορίτσι που έσπευδε να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη. Η Ανδριαννή είχε πολλές και στέρεες φιλίες. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες (22-10-2012) μέχρι αργά, έξω από το σπίτι της στην οδό Αχελώου στην Αγυιά βρίσκονταν αρκετοί φίλοι της που με αυτό τον τρόπο θέλησαν να της πουν ότι είναι κοντά.
Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι συμμαθητές της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το δροσερό και χαρούμενο κορίτσι, μαθήτρια του 6ου Λύκειου της Πάτρας, έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Ανδριανή είχε αφήσει να εννοηθεί το προηγούμενο βράδυ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς είχε πει σε μια φίλη της ότι έχει απογοητευτεί από τη ζωή της. «Μέχρι αύριο ποιος ζει, ποιος πεθαίνει!» της είχε πει.
H αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση. Όπως προέκυψε από την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, αποκλείστηκε η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ θα ακολουθήσει και ιατροδικαστική εξέταση, για να δοθούν πλήρεις απαντήσεις.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα προσωπικά αντικείμενα της ανήλικης, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει στις έρευνές τους και παράλληλα προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε τα τελευταία 24ωρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις για την περιοχή σου, στο Newsit

Read More

And More