Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.11.2012 | 11:47

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο - Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο - Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνθηκε σε τοπικούς φορείς αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Έτσι τη λύση έδωσε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής \'\'Σούλα\'\'...
 
Χορηγία σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας αποφάσισε να παραχωρήσει η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Σούλα», μετά από αίτημα των μελών του συλλόγου, επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται κοντά στα 3.000 ευρώ και με αυτά τα μέλη του συλλόγου θα προχωρήσουν στην αγορά ενός φωτοτυπικού μηχανήματος και μιας βιβλιοθήκης. 
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει κρούσεις και σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, όμως το αίτημά τους δεν εισακούστηκε. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μόνη επιλογή ήταν η ιδιωτική πρωτοβουλία, έστω και αυτού του χαρακτήρα, καθώς το κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα στοιχειώδη.
 
Ετσι τα μέλη του συλλόγου απευθύνθηκαν στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, που δέχτηκε να παραχωρήσει το ποσό προκειμένου να καλυφθούν αναγκαία έξοδα του.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10