Βρήκε ο Robert Pattinson τη νέα του αγάπη; Τι λένε οι χολιγουντιανές φήμες…

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες και πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να ανακοινώσουν το νέο ζευγάρι – λαμπερό και αστραφτερό – του Hollywood!

Ο Robert Pattinson βγαίνει από μια μακρόχρονη σχέση με όλους να θυμόμαστε πεντακάθαρα την απιστία της Kristen Stewart που έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά και την καρδιά και την υπερηφάνεια του ζεν πρεμιέ κουρέλι! Ποια είναι, όμως, η νέα αγαπημένη του και πόσο ισχύουν οι φήμες περί νέας σχέσης;

Η Riley Keough βγαίνει με τον Robert εδώ και κάποιο καιρό και είναι αυτή που φέρεται ως η γυναίκα που θα απαλύνει την τραυματισμένη καρδιά του σέξι ηθοποιού. Μπορεί το όνομα της ηθοποιού-μοντέλου να μην σου κάνε κλικ όμως η Riley εκτός από εκθαμβωτικά όμορφη, κουβαλά στους ώμους της και το όνομα του βασιλιά της ροκ, Elvis Presley. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εγγονή του θρύλου της μουσικής και κόρη της Lisa Marie Presley.

Διαβάζουμε στο Perez Hilton πως αν και είναι πολύ νωρίς για να αποκαλέσει κανείς αυτό που έχουν σχέση, ο Robert βρήκε στο πρόσωπό της Riley την πρώτη γυναίκα να τον συγκινήσει ύστερα από την Kristen.

Μάλιστα οι πληροφορίες του αρχικουτσουμπόλη του Hollywood λένε πως ήταν η ίδια η μητέρα της Keough, Lisa Marie Presley που σύστησε την κόρη της στον ηθοποιό.

Το ζευγάρι περνά πολύ χρόνο παρέα, αισθάνεται πολύ καλά όμως για τον Robert είναι ακόμη νωρίς για να… δεσμευθεί συναισθηματικά. Ο καιρός θα δείξει…

Read More

And More