Νατάσα Παζαΐτη: Για ψώνια με την καλή της φίλη σε εμπορικό των Βορείων Προαστίων

Για ψώνια με την καλή της φίλη Χριστίνα Χαρατσάρη-Βαληνάκη βγήκε πριν λίγες ημέρες η Νατάσα Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ και σπάνια τη βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά πριν από λίγες ημέρες ο φωτοφγραφικός φακός την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real Life οι δύο φίλες επισκέφτηκαν αρχικά ένα πολυκατάστημα με γυναικεία αξεσουάρ και καλλυντικά, όπου η κα. Παζαΐτη προμηθεύτηκε τα αγαπημένα της beauty προϊόντα. Η πάλαι ποτέ Πρώτη Κυρία της χώρας ήταν casual ντυμένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη, ανταποδίδοντας τους χαιρετισμούς των περαστικών που την αναγνώριζαν στους διαδρόμους του εμπορικού.

Τα τελευταία χρόνια η Νατάσα Παζαΐτη, εκτός από το μεγάλωμα των διδύμων, Αλέκου και Αλίκης, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο επάγγελμά της. Πριν από μερικά χρόνια ανέλαβε τη θέση της επιστημονικού συνεργάτη στην Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ, στη Μονάδα Μαστού του ΓΝΑ Ιπποκράτειο, αλλά και υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού ιδιωτικής Κλινικής στο Χαλάνδρι. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ίδια είχε αναρτήσει πριν από ενάμιση χρόνο περίπου μια σελίδα στο facebook, προκειμένου να έχει ανοιχτή επικοινωνία με γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του Μαστού.

Read More

And More