“Κατηγορώ τον εαυτό μου για το θάνατο της κόρης μου” – Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Bob Geldof

“Κατηγορώ τον εαυτό μου για το θάνατο της Peaches”, εξομολογείται ο Sir Bob Geldof μιλώντας για το χαμό της κόρης της που σόκαρε την διεθνή showbiz. Η Peaches που είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά και δείγματα κατάθλιψης στο παρελθόν, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σε ηλικία 25 χρόνων.
Την προηγούμενη νύχτα, είχε κάνει ένα tweet για το θάνατο της μητέρας της Paula Yates που πέθανε όταν εκείνη ήταν 11 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Για αρκετές μέρες τα αίτια του θανάτου της δεν ήταν γνωστά. Κάποιοι έλεγαν πως αυτοκτόνησε, άλλοι ότι πήρε ουσίες και κάποιοι πως πέθανε από εξαντλητική δίαιτα. Η ανακοίνωση, όμως, ότι ο θάνατός της προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Πριν λίγο καιρό, η αδελφή της, Fifi Geldof αποκάλυψε πως είχε περάσει κατάθλιψη μετά το θάνατο της μητέρας της και τώρα που έφυγε από τη ζωή και η μικρότερη αδελφή της, της κόστισε πολύ. Ενώ, ο πατέρας τους κατηγορεί τον εαυτό του για το θάνατο της μικρής του κόρης. “Γνώριζα για την εξάρτησή της από την ηρωίνη και δεν έκανα τίποτα παραπάνω για να την σώσω, πέρα από το να της μιλήσω. Κατηγορώ τον εαυτό μου για το θάνατό της”.

Read More

And More