P. Geldof: Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η κόρη του Bob Geldof, πριν πεθάνει

Συγκλονισμένη παραμένει η διεθνής showbiz μετά τον ξαφνικό χαμό της 25χρονης Peaches Geldof, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η Peaches ήταν διάσημο μοντέλο και τηλεπερσόνα, κόρη του Bob Geldof και της Paula Yates.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε, στις 1:35 το μεσημέρι. Το άτυχο μοντέλο τουίταρε τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την μητέρα της και κάποια βίντεο με τα μωρά της.


Η Peaches αγκαλιά με την μαμά της

Η νεαρή καλλονή που είχε χάσει την μαμά της από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όταν ήταν μόλις 11 ετών (το 2000) είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και δεν είχε κατορθώσει να το ξεπεράσει. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, έδειχνε να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή της. Το Σεπτέμβριο του 2012 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Cohen, έχοντας για παρανυφάκι τον γιο της, ενώ λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι απέκτησε και το δεύτερο παιδάκι του.
Για την ώρα ο θάνατός της είναι ανεξήγητος και διεξάγονται έρευνες, ενώ πριν το τραγικό περιστατικό η Peaches ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τα μωρά και βιντεάκια τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Το μωρό λατρεύει να κοιτά παλιές φωτογραφίες της μαμάς του, έγραψε η Peaches

Οι προετοιμασίες τους για το Πάσχα

Η ώρα του φαγητού για τα μωρά

Τα Video με τα μωρά που ανέβασε πριν πεθάνει:

Read More

And More