Peaches Geldof: Ο σύζυγός της με νέα σύντροφο ένα μήνα μετά τον θάνατο της;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου μοντέλου! Οι υποθέσεις για τον λόγο που έφυγε από την ζωή η Peaches Geldof έναν μήνα πριν, πήραν τέλος καθώς η αστυνομία δήλωσε επίσημα ότι αιτία θανάτου της νεαρής ήταν η υπερβολική χρήση ηρωίνης.

Αυτό που προκαλεί, ωστόσο, τις εντυπώσεις είναι το γεγονός ότι ο σύζυγός της, Thomas Cohen, με τον οποίο μάλιστα έχουν και δύο μικρά αγοράκια απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να απολαμβάνει την βόλτα του με γυναικεία παρουσία.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεαρού μετά τον θάνατο της συζύγου του. Πάντως στην βόλτα του στους δρόμους του Λονδίνου φάνηκε να την απολαμβάνει…

Μετά την δημοσίευση αυτών των φωτογραφικών η αστυνομία έσπευσε να τοποθετηθεί τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση ο Thomas Cohen δεν θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο της συζύγου του.

Πάντως, αυτό που προκαλεί εντυπώσεις είναι ότι ενώ από τις τοξικολογικές εξετάσεις της κόρης του τραγουδιστή Bob Geldof, φαίνεται πως ο θάνατός της προκλήθηκε από υπερβολική δόση ηρωίνης, στο σπίτι δεν βρέθηκε τίποτα. Γεγονός, που κάνει την αστυνομία να ισχυρίζεται πως κάποιος ήταν μαζί της την ώρα του θανάτου της ή μπήκε στο σπίτι αργότερα.

Read More

And More