E. Φουρέιρα: Η σχέση της με τον Δ. Πελέκη, η αυξητική στήθους και το one night stand!

Για τη σχέση της με τον συνομήλικό της Δημήτρη Πελέκη που την φωνάζει “Βάγγο”, τις πλαστικές επεμβάσεις, την “κόντρα” με την Κατερίνα Στικούδη, τη σέξυ εμφάνισή της και τα one night stand μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή “Βράδυ” η Ελένη Φουρέιρα.
“Έχω πάχος εκεί που πρέπει. Στήθος δεν έχω, μου έδωσε από την μέση και κάτω. Δεν θέλω, ούτε ο σύντροφος μου θέλει. Είμαι που είμαι σέξι αν βάλω και στήθος…!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα ήθελε στο μέλλον να κάνει αυξητική στήθους.

Η ίδια μιλώντας μάλιστα, για τη σέξυ πλευρά της είπε πως είναι κάτι που της βγαίνει αυθόρμητα και αρέσει και στον σύντροφό της, στον οποίο αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια. “Έχω επιλέξει άνθρωπο που δεν έχει λεφτά, τον λένε Δημήτρη.”, δήλωσε και αποκάλυψε πως στην αρχή της σχέσης τους, ο αγαπημένος της, την φώναζε “Βάγγο” όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο, για να μη φαίνεται ότι μιλάει μαζί της.
Όσον αφορά ένα σχόλιο της αδερφής της στο Facebook για τη φωνή της Κατερίνας Στικούδη, που δημιούργησε “κόντρα” ανάμεσα στις τραγουδίστριες δήλωσε: “Άμα δεν ήταν η αδερφή μου θα γινόταν θέμα. Ο καθένας έχει την άποψη του και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν υπήρξε θέμα, μιλήσαμε και στο τηλέφωνο τελευταία με την Κατερίνα και δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας”.

Για τα one night stand, ανέφερε πως δεν έχει κάνει ποτέ, γιατί δεν έχει τύχει…
Τέλος για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική της ηλικία ανέφερε: “Μικρή έπαιρνα παπούτσια από την λαϊκή και τα υπόλοιπα παιδιά έπαιρναν Νike, έχω νιώσει πολλές φορές μειονεκτικά. Στο λεύκωμά μου, έκτη δημοτικού, έγραφα ότι ήθελα να γίνω μεγάλη τραγουδίστρια, διάσημη. Να έχω fan club, να έχω λεφτά. Τώρα δεν είναι τόσο ρομαντικά και όπως το ονειρεύτηκα.”

Read More

And More