Νέα στοιχεία για την πενταπλή δολοφονία – Έχουν καταγράψει τις εκτελέσεις και την διαφυγή

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τις ελληνικές αρχές όχι όσον αφορά στην δολοφονία των 5 σωματοφυλάκων του επιχειρηματία στην Κύπρο, αλλά στην διαδρομή των χρημάτων που πήραν οι εκτελεστές.

Κι αυτό, γιατί οι ελληνικές αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η διασύνδεση της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό δίκαιο είναι σίγουρη. Τόσο ο 29χρονος όσο και ο 41χρονος που κατηγορούνται για τις δολοφονίες, είναι φίλοι, είναι στον αντιεξουσιαστικό χώρο και μάχιμοι.
Οι δυο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και παρά το γεγονός ότι ζήτησαν να ΜΗΝ εκδοθούν στην Κύπρο, αυτό δεν φαίνεται να μπορούν να το αποφύγουν, αφού όπως λένε νομικοί, τα ειδεχθή εγκλήματα έχουν τελεσθεί εκεί.
Εδώ όμως είναι που ταιριάζει ένα από τα ερωτήματα. Εχουν τελεσθεί μόνο εκεί; Γιατί αν τελικά ένας από τους συλληφθέντες είναι ο στυγνός εκτελεστής των 5 ατόμων στην Αγία Νάπα, ποιός τους λέει ότι δεν το έχει ξανακάνει; Η ευκολία με την οποία αφαίρεσε 5 ζωές δεν δείχνει “πρωτάρη”.
Οι αρχές γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης αλλά αναζητούν στοιχεία για να “τον δέσουν” με την υπόθεση.
Επίσης, γνωρίζουν οτι υπάρχει και τρίτος συνεργός μάλλον κυπριακής καταγωγής αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ποιός είναι.
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στο Newsit
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η Κύπρος να στείλει στην Ελλάδα αίτημα για την έκδοσή τους.

Read More

And More