Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.08.2011 | 10:42

Η αμύθητη περιουσία που άφησε ο Μ. Jackson στα παιδιά του!

Η αμύθητη περιουσία που άφησε ο Μ. Jackson στα παιδιά του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του βασιλιά της Pop, αλλά η πορεία που χάραξε όλα αυτά τα χρόνια έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων των θαυμαστών του. Ο Michael, ήταν ένας άνθρωπος που δούλευε πολύ σκληρά γι' αυτό και κατάφερε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό, το οποίο σύμφωνα με τη διαθήκη που άφησε, θα κατανεμηθεί στα παιδιά του.

33 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια θα εισπράξει, λοιπόν, καθένα από τα παιδιά του Michael Jackson, μόλις γίνει 33 ετών! Ναι, καλά διάβασες! Επιπλέον, πέρα από αυτά τα χρήματα, τα τρία του παιδιά, μόλις ενηλικιωθούν θα εισπράξουν και ένα ακόμα μεγάλο ποσό, που θα προέρχεται από τις πωλήσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των δίσκων του Jackson.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις των δίσκων του μετά τον θάνατό του ήταν περίπου 310 εκατομμύρια, σύμφωνα με το star.gr.

Σήμερα τα τρία παιδιά ζουν στο στο Hayvenhurst με τη γιαγιά τους, κάνουν φιλανθρωπίες και εμφανίζονται ανά διαστήματα στην τηλεόραση. Εκείνοι που τα βλέπουν και τα ζουν από κοντά -που δεν είναι και πολλοί εκτός από τις νταντάδες τους- μιλούν για τρία φυσιολογικά παιδιά.

Η Paris και ο Prince πηγαίνουν στο σχολείο και μάλιστα ο δεύτερος -το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά- έχει και κοπέλα, ενώ από του χρόνου αναμένεται να πάσει σχολείο και ο Blanket, ο οποίος μέχρι στιγμής κάνει μαθήματα στο σπίτι.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10