Πέθανε η πρωταγωνίστρια του “La Bamba” από κατάχρηση αλκοόλ

Από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έφυγε από τη ζωή η 55χρονη σταρ που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της της Ρόζι στην βιογραφική ταινία La Bamba,
Ο θάνατος της αμερικανο-κουβανής ηθοποιού Elizabeth Pena (άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Οκτωβρίου) στο Λος Άντζελες προκλήθηκε από κατάχρηση αλκοόλ.

Το πιστοποιητικό του θανάτου της δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα TMZ. Η επίσημη αιτία θανάτου της ηθοποιού αναφέρει “κίρρωση του ήπατος που οφείλεται στο αλκοόλ”.
Η ηθοποιός που γεννήθηκε στην Κούβα και έζησε εκεί ένα μέρος της παιδικής της ηλικίας είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία El Super του 1979 που πραγματεύτηκε τη ζωή των εξόριστων Κουβανών που ζουν στη Νέα Υόρκη.
Ενώ, πρόσφατα, έκανε guest εμφάνιση με το ρόλο της μητέρας της Sofia Vergara στo Modern Family, ενώ αυτή την περίοδο υποδυόταν την Maritza Sandoval στην σειρά Matador.

Έχει εμφανιστεί ακόμα στην ταινία Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ, στις σειρές Numbers, Without a trace και είχε δώσει τη φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όπως στην ταινία Οι Απίθανοι.

Read More

And More