Πέθανε ο γιος του Άντονι Κουίν

Σε ηλικία μόλις 48 ετών έφυγε από τη ζωή ο Φραντσέσκο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή. Ο Φραντσέσκο Κουίν, γιός του αγαπημένου όλων των Ελλήνων ηθοποιού Άντονι Κουίν, πέθανε ενώ έκανε τζόγκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Το τραγικό είναι ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί του και ο γιος του που τον είδε να σωριάζεται λιπόθυμος και στη συνέχεια να χάνει τη ζωή του.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν μάταια να βοηθήσουν και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες που μετέφεραν τον Κουίν στο νοσοκομείο, όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Ο Φραντσέσκο Κουίν ακολούθησε τα βήματά του πατέρα του στην υποκριτική. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία του Ολιβερ Στόουν “Platoon” το 1986, ενώ στην τηλεόραση στις σειρές “Ατίθασα Νιάτα”, “NCIS,” “The Shield” και “24.”

Γεννημένος στη Ρώμη στις 22 Μαρτίου του 1963, ο Φραντσέσκο Ντανιέλε ήταν ένα από τα 13 παιδιά του Αντονι Κουίν. Η μητέρα του, Γιολάντα, ήταν διακεκριμένη σχεδιάστρια κοστουμιών. Ηταν παντρεμένος με την Βαλεντίνα Καστελάνι-Κουίν και είχαν τρία παιδιά.

Read More

And More