Π. Πετράκης: Οι γονείς μου έμεναν μαζί για να μην “στιγματιστώ”!

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης, πρωταγωνιστής των “Μυστικών της Εδέμ” μιλά για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, την αγάπη για την μητέρα και τη γιαγιά του αλλά και το παιχνίδι “Just the Two of Us”, το οποίο μπήκε πλέον στην τελική ευθεία.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ όμορφα και ζεστά στη γειτονιά του Χαλανδρίου όπου μεγάλωσε. Όταν ακόμη ήταν μικρός ήθελε να γίνει δεσπότης! “Όλη μέρα άναβα το καντήλι και τους λιβάνιζα” “εξομολογείται” στη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Δηλώνει αδυναμία στη μητέρα του, με την οποία μένει μαζί από τότε που χώρισαν οι γονείς του στα 18 του χρόνια. “Απλώς έμεναν μαζί γιατί θεωρούσαν ότι δεν θα έπρεπε να “στιγματιστώ” ως παιδί “χωρισμένων γονιών”. Μπορώ να τους καταλάβω, αλλά δεν θεωρώ ότι ήταν απαραίτητο να συμβεί. Θα έπρεπε να είχαν χωρίσει νωρίτερα.” Ενώ δηλώνει επίσης πως θα ήθελε πολύ να την αποκαταστήσει. “Επειδή την λατρεύω, θέλω να τη βλέπω πάντα ευτυχισμένη, δεν θέλω να είναι μόνη της.”
Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μιλά επίσης με συγκίνηση για τον ξαφνικό θάνατο της πολυαγαπημένης του γιαγιάς με την οποία ήταν πολύ δεμένοι. “Η γιαγιά μου ήταν ο άνθρωπος που του μιλούσα για τα πάντα. Για όλα. Διαφωνούσαμε έντονα, όμως πάντα η σχέση μας παρέμενε πολύ δυνατή. ” Ενώ περιγράφοντας το σοκ που του προκάλεσε ο θάνατός της λέει “Ήταν σαν να μου ξερίζωσαν ένα κομμάτι από μέσα μου. Ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Σήμερα, πολλές φορές, την αισθάνομαι δίπλα μου.”
Τέλος, απαντά πως θα ήθελε να είναι νικητής στο “Just the Two of Us” αν και πιστεύει πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Read More

And More