Οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας Κωστόπουλου πέρασαν τις πρώτες τους διακοπές στη Μύκονο!

Χτισμένο στην περιοχή Χουλάκια της Μυκόνου και απομονωμένο στην άκρη του γκρεμού είναι το υπέροχο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και ανήκει από πέρυσι σε ένα ζευγάρι Άγγλων. Οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας του γνωστού εκδότη είναι ο Charles Worthington, διάσημος κομμωτής και ιδρυτής αλυσίδας κομμωτηρίων και ομώνυμων καλλυντικών και ο σύντροφός του Allan Peters.

Το ζευγάρι έκανε μάλιστα το πρώτο του Πάσχα στο νησί των Ανέμων και στο νέο τους σπίτι που ανανέωσαν ριζικά μετά την αγορά του. Τους πολυεκατομμυριούχους Βρετανούς απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live Tv χαλαρούς και ευδιάθετους να απολαμβάνουν την βόλτα τους στα γραφικά Ματογιάννια. Φρόντισαν να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες απολαμβάνοντας παράλληλα τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

Λίγα λόγια για την ιστορία της βίλας

Την έχτισε ο αρχιτέκτονας Θανάσης Χατζηλάκο έπειτα από εντολή του Πέτρου Κωστόπουλου το 1993. Για όλα τα επόμενα χρόνια ήταν φυσικά ο αγαπημένος προορισμός του εκδότη.

Στις εγκαταστάσεις του σπιτιού φιλοξενήθηκαν τα γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz, από την Ελένη Μενεγάκη και το Σάκη Ρουβά μέχρι την Άννα Βίσση τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαριάνα Λάτση με τον Νίκο Κούρκουλο.

Το 1999 έγινε η πρώτη του ανακαίνιση με το γούστο της Τζένης Μπαλατσινού, ενώ μόλις το 2014 ένα από τα διασημότερα σπίτια του νησιού άλλαξε ιδιοκτήτες.

Read More

And More