Ε. Πετρουλάκη: “Έχω κάνει 8 εξωσωματικές! Ξεκίνησα από τα 26 μου”

Για τις εξωσωματικές που έχει κάνει, τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα παιδιά της μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega αποκάλυψε με μεγάλη ειλικρίνεια ότι είχε κάνει οχτώ εξωσωματικές.

“Την πρώτη εξωσωματική την έκανα σε ηλικία 26 ετών. Σε κάθε εξωσωματική παίρνεις 5-6 κιλά”, είπε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία εξήγησε ότι παρόλο που δεν είχε οργανικό πρόβλημα από το άγχος της δεν μπορούσε να κάνει παιδί: “Προσπαθούσαμε 7 -8 χρόνια να κάνουμε παιδιά και δεν μπορούσαμε… Κάποιοι γιατροί εκμεταλλεύονται και σε πείθουν να κάνεις για οικονομικούς λόγους”.
“Έχω κάνει 8 εξωσωματικές. Προσπαθούσαμε για αρκετά χρόνια να κάνουμε παιδί και δεν το είχαμε καταφέρει και θεώρησα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Υπήρχε και η πίεση από το οικογενειακό περιβάλλον, γιατί δεν είχαμε κάνει νωρίς παιδι”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Η γυμνάστρια μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του τοκετού, καθώς είχε πρόβλημα με το στομάχι και έκανε συνέχεια εμετούς.

Read More

And More