Μ. Πιερίδη: ”Φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε!”

Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαριάντα Πιερίδη, ύστερα από ένα διάστημα απουσίας από τα καλλιτεχνικά… επιστρέφει δυναμικά με τον νέο της δίσκο ”2 σε 1”, ποζάρει έτοιμη να ρίξει μπουνιές σε όποιον την ενοχλεί και μιλά στο ”Down Town” για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, τους γάμους της και τον αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη!

Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν, που πρόσφατα γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της, δήλωσε αρχικά, σχετικά με τους γάμους της ζωής της και τους (2) ανθρώπους που γίνονται ένα (1): ”Στην προσπάθεια είμαι ακόμη, μη φανταστείς. Τέσσερις μήνες κράτησε ο ένας γάμος και έξι ο άλλος. Τα δώρα κάθε φορά τα χάριζα στους άντρες μου. Γι’ αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε”.”

Όταν κάποιος της κάνει καμάκι…
”Το διακωμωδώ. Στην αρχή, όταν έκανα νυχτερινή εκπομπή, μου έρχονταν μυνήματα μέχρι κι από τις φυλακές της Κέρκυρας (γέλια).”

Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση…
”Έχω κάνει, αλλά όχι αισθητικές. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μου αισθητικές επεμβάσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα επάνω μου και δεν θέλω να πειράξω τίποτα. Το ότι έχω ένα καρούμπαλο στη μύτη μου αρέσει. Όπως και το ότι έχω λίγο πριονωτά δόντια.”

Eπαγγελματικά βήματα
”Εμφανίζομαι σε συναυλίες που οργανώνονται σε συνεργασία με δήμους από όλη την Ελλάδα. Έχω δώσει και δύο φορές συναυλίες στην Αμερική, σε μεγάλα clubs, για την ομογένεια και θα ξαναπάω… Δεν είναι αρπαχτές, είναι πολύ ωραία οργανωμένες δουλειές και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου έχει τύχει να βρεθώ σε μαγαζιά, συνεργασίες πίστας που κατάλαβα όταν ήταν πλέον αργά, ότι ήταν αρπαχτές και φυσικά μετάνιωσα που συμμετείχα.”

Αν την έπεφτε στον σύντροφο της πελάτισσα του μαγαζιού όπου εμφανίζεται…
”Να πω την αλήθεια, έχει συμβεί και δεν με χάλασε. Για τον Δημήτρη δεν λυσσάνε μόνο γυναίκες, λυσσάνε και άντρες. Και δεν με χαλάει καθόλου. Κολακεύομαι όταν βλέπω να αρέσει. Εκτός κι αν δω κάποια ή κάποιον να του την πέφτει. Αν και τώρα που το λες, μια φορά σταμάτησα κάποιον στο παρά πέντε από το να τον χουφτώσει… Εγώ φταίω, που τον είχα πάει στο πάρτι ενός γκέι…”

Θα έριχνε μπουνιά σε κάποιον…
”Εύκολα! Και μιλάω για άτομα μέσα από τη δουλειά μας. Όταν κάποιος με ενοχλεί σταθερά και επαναλαμβανόμενα, αν δεν το βγάλω από μέσα μου, θα σκάσω.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More