Μ. Πιερίδη: Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα και μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Με φουσκωμένη κοιλίτσα και ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της φωτογραφίζεται η Μαριάντα Πιερίδη στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και μιλά πρώτη φορά για το θαύμα που ζει.
Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αποκαλύπτει τις επι χρόνια προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί και μιλά για την ανακοίνωση του γιατρού που της είχε πει πως ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνει μητέρα, αλλά και την μεγάλη έκπληξη που ένιωσε όταν ήρθε η εγκυμοσύνη.
“Ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου”, αποκαλύπτει γεμάτη χαρά η γνωστή τραγουδίστρια.

Πως έμαθε ότι είναι έγκυος;
“Το έμαθα τυχαία. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό. Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πολύ αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχα πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατο να μείνω έγκυος, και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να το κρατήσω”, είπε και συμπλήρωσε: “Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν 30%. Στο τέλος του 4ου μήνα ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε πια να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο”.

Πώς είχε νιώσει όταν της απέκλεισαν στο παρελθόν το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα;
“Είναι τραγικό για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν ότι δεν θα γίνει ποτέ μητέρα!”
Μάθε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More