A. Πικράκη: Η Μις Ελλάς αναχώρησε για την Ινδονησία και τον διαγωνισμό Μις Κόσμος!

Για την μακρινή Ινδονησία αναχώρησε η Αθηνά Πικράκη Μις Ελλάς 2012, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2013.

Πρώτος σταθμός το εξωτικό Μπαλί προκειμένου να γίνουν οι πρώτες φωτογραφικές λήψεις των 130 υποψηφίων και επόμενος σταθμός η πρωτεύουσα Τζακάρτα όπου στις 28 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το μεγάλο τελικό.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μια σειρά εκδηλώσεων περιμένουν τις διαγωνιζόμενες. State of the art studios και παγκόσμιας κλάσης γήπεδα αθλητισμού τους περιμένουν για να επιδείξουν το ταλέντο τους στις τέχνες αλλά και σε αθλητικά αγωνίσματα.

Μοναδικά και πρωτότυπα ρούχα από κορυφαίους σχεδιαστές στην Ινδονησία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον διαγωνισμό Top Model και Fashion Beach , όπου θα εμφανιστούν οι καλλονές με αυτά, προκειμένου να βραβευτούν οι πιο ταλαντούχοι δημιουργοί αλλά και να διακριθούν οι πρώτες υποψήφιες.

Η Αθηνά αναχώρησε προετοιμασμένη για την μεγάλη αναμέτρηση. Την εντυπωσιακή τουαλέτα του τελικού σχεδίασε η δημιουργός Μαρία Κονίδη, ενώ το αρχαιοελληνικό κόσμημα το οποίο θα δωρηθεί στην καθιερωμένη βραδιά του φιλανθρωπικού έχει σχεδιαστεί και προσφερθεί από τη νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Τάγκαλου. Το κόσμημα είναι εμπνευσμένο από τη φύση και την αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική στολισμένο με ημιπολύτιμες πέτρες και χρυσό.

Με ανυπομονησία οι παγκόσμιοι θαυμαστές του διαγωνισμού αναμένουν να γνωρίσουν καλύτερα τις υποψήφιες προκειμένου να αρχίσουν τα πρώτα στοιχήματα στη καθιερωμένη κούρσα στοιχημάτων. Οι προβλέψεις για την ελληνική συμμετοχή είναι ενθαρρυντικές αφού ήδη η Αθηνά φιγουράρει σε νικήτριες λίστες. Την προβολή του διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια των 4 περίπου εβδομάδων έχει αναλάβει η τηλεοπτική παραγωγή της ΤΜΧ Group (X-Factor, Ινδονησίας Idol), η οποία υπόσχεται ένα θεαματικό σόου τη μεγάλη βραδιά του τελικού.

Εμείς ευχόμαστε στην Αθηνά Πικράκη καλή επιτυχία και μια πετυχημένη ελληνική συμμετοχή, την οποία μπορούμε να υποστηρίξουμε μέσω της επίσημης σελίδας του Facebook για τον διαγωνισμό και την ελληνική συμμετοχή , Miss World – Greece.

Read More

And More