Ι. Πηλιχού: Δεν μου έχει βγει ούτε το μητρικό ένστικτο ούτε η ανάγκη να παντρευτώ!

Η Ιωάννα Πηλιχού, λίγες ώρες πριν την τελευταία της εμφάνιση στο Dancing On Ice, μιλάει στην εφημερίδα Real Life, για την εμπειρία της στο επιτυχημένου σόου του ΑΝΤ1, τους κριτές, την νέα σειρά του καναλιού ”Ελεύθερος κι Ωραίος”, στην οποία πρωταγωνιστεί, τον γάμο, τη δημιουργία οικογένειας και άλλα πολλά.

Λίγο πριν τον τελικό…
”Τα συναισθήματά μου είναι πολύ όμορφα. Κάναμε πολλά βήματα και πολύ κόπο για να φτάσουμε μέχρι εδώ, τόσο εγώ όσο και η Πηνελόπη. Είναι συγκινητικό, γιατί ξεκινήσαμε μαζί, πιάναμε η μία το χέρι της άλλης και αντέξαμε μέχρι το τέλος…Δεν έχω άγχος… Στεναχωριέμαι που αυτή η εμπειρία τελειώνει”.

Ο λόγος που τόσο καιρό δεν είδαμε στο πλατώ τον σύντροφό της, Σαράντο Γεωγλερή
”Με παρακολουθεί με φίλους από το σπίτι και μου στέλνουν θετική ενέργεια.”

Είναι αρνητική απέναντι στον γάμο και τα παιδιά;
”Δεν μου έχει βγει όλο αυτό, ούτε το μητρικό ένστικτο ακόμα, ούτε η ανάγκη να παντρευτώ. Είμαι της άποψης πως, απολαμβάνουμε κάθε φορά στη ζωή μας αυτό που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας.”

Αν ερχόταν ξαφνικά μια πρόταση γάμου…
”Δεν θα ερχόταν γιατί αυτό πηγαίνει αμοιβαία… Καταλαβαίνεις σε τι φάση είστε. Ξέρω πως μας γεμίζει αυτό που ζούμε, ότι ζούμε μαζί και δεν έχει διαφορά… Το παιδί είναι μια διαφορετική δέσμευση από έναν σύντροφο. Με το παιδί, όλο το 24ωρο έχεις έναν άνθρωπο υπό την ευθύνη σου, έχεις μια ανησυχία καθώς εγαλώνει. Νομίζω πως η ζωή σου παίρνει τελείως διαφορετική μορφή και η πρώτη σκέψη είναι το παιδί σου. Υπό αυτή την έννοια, δεν νιώθω πως είμαι σε φάση να περάσω σε τέτοια κατάσταση…”

Δεν προβάλλει τη σχέση της…
”Δεν χρειάζεται να προκαλώ, αλλά ούτε κρύβω κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Υπάρχει προσωπική ζωή και δεν χρειάζεται να την διατυμπανίζουμε.”

Read More

And More