Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.07.2013 | 06:46

Πηνελόπη Πλάκα: "Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες"

Πηνελόπη Πλάκα: Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είναι από τα κορίτσια της νέας γενιάς που συζητήθηκαν πολύ. Εμφανίστηκε ξαφνικά, μόλις που είχες τελειώσει τη δραματική σχολή, στο σίριαλ του ΑΝΤ1 Είναι Στιγμές και ο κόσμος βρήκε σε αυτή το πρόσωπο που του έλειπε. Κι όμως η Πηνελόπη ήταν πάντοτε ντροπαλή και συνεσταλμένη, προτιμά να την αναγνωρίσει ο κόσμος περισσότερο για όσα κάνει σαν ηθοποιό, παρά για σύμβολο του σεξ...


"Είμαι ρομαντική και θέλω να κάνω σοβαρές σχέσεις. Ερωτεύομαι δύσκολα και δεν μένω στην εξωτερική εμφάνιση. Θέλωο άλλος να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, να μου αποδείξει πράγματα." αναφέρει στη συνέντευξήτης στη Ζωή Δημητρίου για το Thema People. Ίσως για αυτό να βρίσκει πιο ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες. Η ίδια βέβαια αναφέρει πως αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως ο πατέρας της έχει 20 χρόνια διαφορά από τη μητέρα της.

Η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας του Mega "Με τα παντελόνια κάτω" αναφέρεται και στα δημοσιεύματα που εστιάζουν στην προσωπική της ζωή. "Γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν με παίρνει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει η φήμη ή όχι; [...] Πλέον έχω περάσει στο άλλο άκρο και προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου χωρίς να διαβάζω τα δημοσιεύματα που με αφορούν." εξηγεί. Άλλωστε τα περισσότερα από όσα γράφονται δεν είναι ακριβή, όπως ισχυρίζεται. "Θα το στηρίξω αν είναι αλήθεια. Αλλά αυτή την ηδονοβλεπτική μανία δεν την καταλαβαίνω"! 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10